Розлучився з нею через Лілію Ребрик: Андрій Дикий показав, як виглядає його перша дружина Ірина (ФОТО)

Андрій Дикий відомий танцівник одружений з Лілією Ребрик разом понад 12 років, але до цього хореограф вам ще одін шлюб: як виглядає перша дружина чоловіка?

Лілія Ребрик та Андрій Дикий стали символом справжнього кохання та взірцем для багатьох. Їхнє знайомство відбулося під час участі у популярному телешоу “Танці з зірками”, де вони вразили глядачів своїм першим танцем – танго.

На той час Андрій був у стосунках з Іриною, яка також була його партнеркою на танцювальному майданчику. Їхня спільна праця та тренування дозволяли їм не лише розвивати свої професійні навички, а й зміцнювали їхні особисті відносини. Однак у 2011 році Андрій та Ірина вирішили розійтися, відкривши дорогу для його майбутнього з Лілією.

Андрій Дикий показав, як виглядає та чим займається його перша дружина
Андрій Дикий показав, як виглядає та чим займається його перша дружина

З того часу Лілія і Андрій довели, що справжнє кохання здатне пережити будь-які випробування. Вони підтверджують це своїми постійними виступами та сімейними моментами, що підкріплюють їхню єдність. Їхня історія стала прикладом того, як знайти щастя після важких відносин і зберегти його назавжди.

Лілія Ребрик розповіла, що її чоловік працює з його колишньою дружиною Іриною, і вона навіть знає її особисто. Обидва мають своє минуле, яке вони залишили позаду, обравши одне одного. Іноді для досягнення цього надзвичайного щастя потрібно щось пожертвувати.

Андрій Дикий та його теперішня дружина Лілія Ребрик
Андрій Дикий та його теперішня дружина Лілія Ребрик

Лілія завжди мала повну впевненість у вірності свого чоловіка, і це виявилося правдою: Андрій за роки спільного життя залишається люблячим, щирим і відданим сім’янином, на кого можна рівнятися.

Лілія Ребрик і її чоловік, танцівник Андрій Дикий, активно беруть участь у розвитку українського шоу-бізнесу, та у 2024 святкують ювілей свого спільного життя – майже 12 років подружнього щастя.

Андрій Дикий та його теперішня дружина Лілія Ребрик
Андрій Дикий та його теперішня дружина Лілія Ребрик

Ця пара вважається однією з найміцніших у шоу-бізнесі України, вони відомі своєю злагодою та гармонією. Вони щасливі та виховують трьох доньок, постійно з ними проводять спільний час та діляться цим у соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.