“Я маю обовʼязково її повернути”: Христина Соловій розсекретила суму, яку має віддати Святославу Вакарчуку

Христина Соловій багато років співпрацювала зі Святославом Вакарчуком, але все завершилось та на негативній ноті: яку суму коштів винна співачка екс-продюсеру?

Українська співачка Христина Соловій розкрила деталі свого розставання з колишнім продюсером Святославом Вакарчуком. За її словами, восени 2023 року їхні робочі відносини завершилися, і тепер настав час вирішувати фінансові питання між ними.

Христина пояснила, що під час співпраці Вакарчук позичив їй 27 тис. доларів для реалізації творчих проєктів. Після завершення контракту вона зобов’язана повернути цю суму. Соловій підтвердила свою готовність виконати це зобов’язання і наголосила на тому, що планує повернути позичені кошти протягом певного терміну.

Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку
Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку

Соловій, у інтерв’ю з Еммою Антонюк, зазначила, що вона працювала під керівництвом колишнього продюсера протягом тривалого часу і витратила значні кошти на різноманітні моменти своєї творчості, такі як кліпи та записи пісень.

Після розірвання контракту вона розуміє, що має фінансові зобов’язання перед ним і має повернути ці кошти, але наголошує, що немає можливості зробити це прямо зараз, оскільки її поточні доходи не дозволяють цього. Вона впевнена, що зможе впоратися з цим завданням у майбутньому.

Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку
Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку

Також артистка підкреслила, що не має злості до свого екс-продюсера, а навпаки, відчуває вдячність за те, що він зробив для неї. Вона висловила бажання, що раніше хотіла, щоб він більше був втягнутий у творчий процес і більше спілкувався з нею, але при цьому підкреслила свою вдячність за ту можливість, яку він їй надав.

Також Христина нещодавно висловила свої роздуми про розрив співпраці з музикантом. Вона підкреслила, що для неї його пропозиція допомогти в кар’єрному зростанні була сприйнята як щось більше, ніж просто професійна підтримка. З часом відносини між ними зазнали змін: музикант почав приділяти менше уваги її творчій роботі, хоча фінансово підтримував її.

Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку
Христина Соловій назвала кругленьку суму, яку винна Святославу Вакарчуку

Закінчивши контракт, Христина вирішила припинити співпрацю на своїх умовах, з усіма правами на себе. Вона підкреслила, що важливо для неї, якою думкою про неї залишиться її колишній партнер. Щодо майбутнього, Христина виражає сподівання, що з часом ситуація стане яснішою й вони зможуть знову спілкуватися.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.