Як змінилась єдина донька Кузьми Скрябіна, який помер 9 років тому: ким працює 26-річна Марія-Барбара?

Молода Марія-Барбара Кузьменко, рано втратила рідного батька, але її життя не спинилось, дівчина допомагає іншім ставати кращими: Чим займається дочка Кузьми Скрябіна?

Легендарний музикант Кузьма Скрябін має єдину дочку Марію-Барбару. У 2015 р. артист трагічно загинув у автокатастрофі, залишивши дружину Світлану Бабійчук і доньку, якій на момент трагедії було 17 років. Свою дочку артист назвав на честь актриси польського походження Барбари, яка ще з дитинства стала його кумиром.

Батько та Марія-Барбара були дуже близькими. Андрій Кузьменко навіть ніжно називав її “Бася”. Він завжди підтримував її в усіх починаннях та виконував усі примхи маленької донечки.

Як змінилась єдина донька Кузьми Скрябіна?
Як змінилась єдина донька Кузьми Скрябіна?

Коли батько потрапив у автокатастрофу, дівчина навчалася на 1-му курсі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця в місті Київ на дерматолога. На сьогоднішній час Марія-Барбара працює лікарем в територіальному медичному об’єднанні дерматології в Києві та має свій косметологічний кабінет. Ще у 2014 р. Марія познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, а вже через 5 років стосунків Віктор Тур, який тоді був однокурсником дівчини, запропонував їй одружитися, і пара побралася 20 грудня 2019 р.

Часто у своїх постах в Instagram, дівчина показує свого чоловіка та особисті фотографії з відпочинку. Також Велику частину її стрічки займають пости присвячені батьку, під якими завжди збирається багато коментарів.

Мати Марії-Барбари, Світлана Бабійчук, розповідає, що не втручається в приватне життя доньки та її чоловіка. Її не цікавить, як вони збираються розвивати свою кар’єру, особисті стосунки, чим вони харчуються та чого хочуть від цього життя. Також додала, що вона лише спостерігач у їхньому житті й вони мають пройти свій шлях самостійно. Головне, щоб вони були щасливі один з одним, розповіла Світлана.

Як змінилась єдина донька Кузьми Скрябіна?
Як змінилась єдина донька Кузьми Скрябіна?

Марія-Барбара не продовжила музичну кар’єру свого батька, але стала престижним лікарем. Дівчина тримає своє особисте життя за кадром та не є активним користувачем у соціальних мережах, тому про її життя відомо не так багато.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.