Зустрів своє кохання на шоу, а сьогодні виховує донечку: Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Євген Кот, підкорив українську сцену своєю хореографію. Відомий режисер-постановник, танцюрист та переможець шоу, розповів про кохання свого життя та показав донечку.

Євген не відразу відчув своє покликання, адже коли мама хлопчика хотіла віддати його на навчання у хореографічну студію а 5 років, Євген категорично відмовлявся. Проте у 13 років він поступив до ліцею мистецтв, а у 2003 р. у київський естрадно-цирковий коледж. Так і розпочалась історія талановитого танцюриста.

Євгена все життя оточують творчі люди і його першим коханням теж стала учасниця проєкту “Танці з зірками” – Маріям Туркменбаєва. Цей роман видався непростим, адже пара часто не ладнала між собою, що призводило до великих сварок. Пізніше Євген зізнався, що його кохана зрадила його, і це  стало причиною їх розриву.

Вже у 2015 р. Євген Кот по-справжньому закохався у Наталю Татаринцеву. Пара познайомилася на шоу “Україна має талант”, де Євген працював режисером-постановником, а Наталя прийшла учасницею на шоу.

Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?
Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Їх відносини швидко розвивалась і вже у січні 2019 р. Євген зробив пропозицію Наталі та пара зіграла красиве весілля з чарівною церемонією на острові Таїті.

У 2024 р. гімнастка завагітніла та пара влаштувала справжнє свято, на якому вони дізналися стать своєї дитини. Батьки були надзвичайно щасливі дізнавшись що в них народиться дівчинка.

Подружжя давно мріяло стати батьками, але довгий час їх бажання все ніяк не могло здійснитись через проблеми зі здоров’ям Наталі. Попри те що лікарі ставили не втішні діагнози, Наталя народила здорову дитину, хоч пологи були достатньо складними. Зараз пара неймовірно щаслива разом виховуючи доньку, вони давно мріяли про це та коли бажання здійснилося, вони виглядають неймовірно щасливими виховуючи маленьку принцесу.

Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?
Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Батьки обирали цікаве ім’я для донечки шукаючи його у давній міфології, намагаючись знайти таке, що матиме прихований сенс. У своєму телеграм каналі Наталія розповіла, що їхню донечку вони назвали Леля.

Нові статті

Схожі статті

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?