“Забрала роботу чоловіка”: Катерина Осадча після скандалів Юрія Горбунова з ведучої пішла в продюсери

Світська левиця Катерина Осадча поділилась неочікуваною новиною. Вона змінила професію і пішла працювати в ту ж сферу, що і її законний чоловік, Юрій Горбунов. Ким стала колекціонерка капелюшків?

Катя Осадча відома в суспільстві як телеведуча, журналістка і модель. Колись вона була головним обличчям розважальної програми “Світське життя” на каналі “1+1”. Тепер же заявила про те, що хоче вперше спробувати себе в ролі продюсера художнього кіно.

Раніше на цій ниві працював чоловік Осадчої, Юрій Горбунов. Та нещодавно ведуча повідомила про те, що спільно із командою Film.ua фундація Катерини Осадчої створить серіал-антологію. Його робоча назва: “Зниклі”.

Вже відомо, що новий проєкт та дебютна картина Катерини Осадчої буде складатись із шести короткометражних фільмів. В основі сюжету кожної стрічки будуть лежати історії зниклих цивільних осіб після початку повномасштабного вторгнення росії до України.

Епізоди фільму, продюсером якого стала Катерина Осадча — абсолютно різні за своїм жанром. Над кожним з них працюватимуть різні режисери: Наталія Ворожбит, Олексій Тараненко, Христина Тинькевич, Євген Тунік та дебютант Іван Уривський.

Зйомки нового серіалу-антології розпочнуться наступного року. Катерина Осадча розповіла, що для неї, як для продюсерки – дуже важливим є те, аби про особисті трагедії зниклих дітей та дорослих, скалічених війною в Україні – дізнались далеко за межами країни.

Один з головних посилів цього фільму – це те, що кожна війна перетворює людські життя на статистичні цифри. В ньому будуть розкриті трагічні історії звичайних українців, долі яких було скалічено після початку росією вторгнення.

Катерина Осадча також зазначила, що кожен з режисерів, що працюватиме над фільмом – володіє власним мистецьким голосом та унікальним баченням кожної реальної історії.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.