“Мені аж незручно”: вдівець Руслани Писанки розповів про особливі стосунки з ведучим 1+1 Єгором Гордєєвим

Вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков 2 роки живе без коханої. Вона пішла у засвіти 19 липня 2022 року у Німеччині. Нещодавно її чоловік розповів, що його повʼязує із ведучим "1+1" Єгором Гордєєвим.

Руслана Ігорівна Писанка померла 2 роки тому. Її серце перестало битись 19 липня 2022 року, в одній з лікарень Німеччини. Жінка довгий час змагалась з онкологічною хворобою, але програла в цій боротьбі. На момент смерті їй було лише 57 років.

Вдівець Руслани Писанки з нагоди других роковин смерті дружини розповів, як вже 2 роки вчиться жити без коханої. Суттєва підтримка йде увесь цей час від справжніх друзів Руслани Писанки, з якими вона працювала на телебаченні. Зокрема, мова йде про Єгора Гордєєва.

За життя Руслана Писанка дружила з ведучим 1+1 Єгором Гордєєвим
За життя Руслана Писанка дружила з ведучим 1+1 Єгором Гордєєвим

Ігор Ісаков зізнався, що друзі його коханої Русі давно стали і його товаришами теж. Наприклад, колишній її керівник з каналу “1+1” Єгор Гордєєв.

Мені іноді аж незручно – розповів Ісаков. – Бо дуже багато турботи йде від нього.

Водночас вдівець Писанки зазначив, що Гордєєв – Хлопець з характером. Коли в нього є вільний час – то він постійно дзвонить та приїжджає в гості. Вдвох вони влаштовують теплі домашні посиденьки, смажать мʼясо на відкритому вогні.

За словами Ігоря Ісакова – зовсім нещодавно із Гордєєвим трапився нещасний випадок. Ведучий зламав ногу. Вдівець Руслани Писанки як добрий товариш – прийшов йому на допомогу та відвіз Єгору милиці, якими користувалась свого часу його дружина.

Вони ж є, чого ні? – додав Ісаков.

Окрім Єгора Гордєєва до чоловіка Руслани Писанки заходить в гості і Віктор Андрієнко. Разом із покійною вони за її життя робили чимало театральних вистав. Багато років поспіль сценарист, режисер та актор товаришував з Русланою Писанкою. Він запамʼятав її як дуже позитивну людину. Тим не менш, Руслана завжди могла жорстко відстояти особисті кордони.

Андрієнко називав її дівчиною-дюрасел, дуже сонячною і доброзичливою. Від неї віяло позитивною енергетикою. Але й на місце Писанка могла поставити тільки так.

Вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів про дружбу з ведучим Єгором Гордєєвим
Вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів про дружбу з ведучим Єгором Гордєєвим

Також в гостях у Ігоря Ісакова заходить й Олексій Гончаренко. Він навчався з Русею в одному театральному інституті. Вдівець розповідає, що команда друзів його дружини створила навіть групу у соцмережах. Іноді вони зустрічаються разом та згадують Руслану, світлі та теплі моменти, що повʼязані з її творчістю.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.