“Бабуся з фарфоровою шкірою”: 76-річна Софія Ротару вразила відсутністю “гусячих лапок” біля очей

Софія Ротару – взірець вічної молодості для українських жінок. З часу першої появи на сцені співачка змінилась тільки в кращу сторону. А ще – дивує повною відсутністю "гусячих лапок" під очима.

Софія Михайлівна Ротару — жінка, яка для багатьох є взірцем вічної молодості. Зовсім скоро, а саме 7 серпня, національна легенда України відзначить свій 77-й день народження. Втім, роки та десятиліття зовсім не зіпсували її зовнішності.

В своєму почесному віці Софію Михайлівну складно назвати бабусею. Артистка виглядає бездоганно і неперевершено. На її обличчі майже не помітні зморшки, а свої секрети молодості вона зовсім не приховує.

Софія Ротару здивувала зовнішнім виглядом і відсутністю гусячих лапок під очима
Софія Ротару здивувала зовнішнім виглядом і відсутністю гусячих лапок під очима

Виконавиця радянських та українських пісенних хітів дивовижним чином зберігає здоровʼя шкіри та волосся. В численних інтервʼю Ротару зізнається, що уникати проявів старіння на обличчі їй допомагає здоровий спосіб життя, фізична активність, збалансоване харчування та відсутність шкідливих звичок.

Артистка завжди заперечувала втручання пластичних хірургів в її зовнішність. Однак фахівці з цим не згодні. Подейкують, що зірка української естради насправді робила собі і блефаропластику, і підтяжку обличчя, і уколи краси.

Водночас із цим Софія Михайлівна ніколи не використовувала радикальних засобів підтримки молодості. Співачка ніколи не змінювала ані форму носа, ані збільшення губ, ані пластику вилиць. Овал обличчя в неї залишився таким самим, яким артистку нагородила матінка-природа. Софії Ротару вдалось зберегти свою індивідуальність і шарм.

Секрети молодості Софії Ротару
Секрети молодості Софії Ротару

Пластичні хірурги сходяться в думці щодо того, чому у 76-річної Софії Ротару навколо очей немає зморшок та “гусячих лапок”. Імовірніше за все виконавиця пісень “Одна калина” та “Червона рута” робила блефаропластику нижніх та верхніх повік, а ще – підтяжку обличчя із правильною технікою виконання. Головний секрет молодості артистки прихований саме в цьому.

Софія Ротару і сама докладає зусиль для того, аби уповільнити старіння. Артистка слідкує за власною вагою та правильно харчується. І це також допомагає їй залишатись молодою та чарівною жінкою навіть у свої 76.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.