Скільки кілограмів в українських артистках: Кароль, Полякова, Ребрик, Осадча та ще 2 зірки розсекретили вагу

Українські знаменитості завжди знаходяться в епіцентрі уваги суспільства. Їм доводиться слідкувати за зовнішністю та тримати вагу в нормі. Скільки ж важить насправді Тіна Кароль та інші відомі жінки?

Для багатьох зірок спорт та постійна дієта стають суттєвою необхідністю. Професія зобовʼязує їх ретельно слідкувати за власною зовнішністю та сяяти на червоних доріжках.

Постійна увага з боку ЗМІ змушує знаменитостей контролювати і свою вагу. Скільки ж насправді важать відомі українки Тіна Кароль, Лілія Ребрик, Оля Полякова, Наталія Могилевська та Alyona Alyona?

Тіна Кароль

Справжня вага Тіни Кароль
Справжня вага Тіни Кароль

39-річна Тіна Кароль веде активний спосіб життя та займається йогою. Тому гладшати естрадній співаці просто ніколи. Вага виконавиці при зрості 168 см становить 53.3 кг.

Оля Полякова

Інша відома співачка Оля Полякова в плані спорту не відстає від своєї колеги по сцені, Тіни Кароль. На відміну від неї Полякова значно вища зростом: 180 см. Довгонога білявка зізнається, що на цей час ідеальною вагою для неї є 66.6 кг.

Скільки насправді важить Оля Полякова
Скільки насправді важить Оля Полякова

Щоб підтримувати себе в формі, Оля Полякова часто займається спортом та бігом на свіжому повітрі. Добре, що територія навколо її будинку дозволяє і побігати, і з гантелями потренуватись.

Влітку до щоденних кардіотренувань додається ще й плавання. Адже поряд з будинком Полякової є вихід до річки Дніпро.

Лілія Ребрик

Телеведуча Лілія Ребрик в цьому році набула статусу багатодітної мами. В неї та її чоловіка Андрія Дикого 15 березня народилась третя донечка Аделіна.

Яка справжня вага в Лілії Ребрик
Яка справжня вага в Лілії Ребрик

Незважаючи на постійну завантаженість на роботі та вдома Лілія Ребрик встигає ї за собою доглядати. Її ідеальна вага становить 57 кг при зрості 165 см.

Наталія Могилевська

Скільки важить Наталія Могилевська
Скільки важить Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська в свої 48 років намагається підтримувати себе в формі. Однак свою вагу розсекречувати не поспішає. Замість неї це роблять колеги. Нещодавно ведучий “Нашого радіо” Андрій Чорновол розповів, що Могилевська зараз важить 72 кг.

Alyona Alyona

Яка вага в реперки Alyona Alyona
Яка вага в реперки Alyona Alyona

Реперка Alyona Alyona у віці 33 роки та при зрості 165 см важить 127 кг. В 2022 році співачка намагалась скинути трохи зайвої ваги. Треба сказати, що їй це вдалося. Вона позбавилась від 20 кілограмів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.