“Виносив на руках”: відомий співак, але не Вакарчук, розповів про побачення з тендітною Христиною Соловій

Музикант Євген Галич розповів, з ким зі знаменитостей був на побаченні та однією з них була Христина Соловій: як пройшла зустріч та чи був між ними роман?

Фронтмен українського гурту O.Torvald, а також військовослужбовець Євген Галич поділився деталями своїх романтичних намірів щодо знаменитостей. У своєму інтерв’ю він розповів про нещодавні події, пов’язані з побаченнями з відомими співачками.

Одного разу він організував романтичний вечір з Христиною Соловій у клубі. Проте ситуація вийшла з-під контролю, оскільки співачці раптово стало погано. Галич згадує, як допомагав їй впоратися з нападами болю, які, ймовірно, були викликані кольками. Важливо зазначити, що у нього не було романтичних почуттів до Соловій, і всі дії були викликані виключно співчуттям та бажанням допомогти.

Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій
Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій

Він також поділився планами щодо можливого роману зі співачкою Юлією Саніною. Виявляється, ідея романтичного побачення з Саніною виникла як жарт. Галич запропонував їй зустріч, але це не переросло у серйозні наміри, оскільки Юлія відхилила його пропозицію, пояснивши, що зараз це неактуально.

Відомо, що на даний момент дружина Жені Галича знаходиться за межами країни разом із їхніми двома дітьми. Раніше артист неодноразово робив неоднозначні заяви щодо особистого життя, що викликало чутки про можливе розлучення.

Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій
Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій

Зокрема, навесні цього року Женя стверджував, що відстань між ними не вплинула на стосунки і зазначав, що кожен з них вже має власне життя, а також підкреслював, що вони більше не є невід’ємною частиною один одного. Однак офіційних підтверджень або спростувань від зірки досі не надходило.

Таким чином, Женя Галич поділився своїм досвідом, пов’язаним з романтичними спробами, але зазначив, що обидва випадки не мали серйозних продовжень.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.