Ольга Сумська вийшла в світ з 22-річною донькою-красунею. Як виглядає молодша спадкоємиця зірки?

Акторка Ольга Сумська поділилась із прихильниками затишним родинним контентом. Зірка українського кіно вийшла в світ із молодшою донькою. 22-річна Анна Борисюк красою пішла в знамениту маму.

57-річна акторка театру та кіно Ольга Сумська не часто радує прихильників родинним контентом. Активна робота та творчі відрядження майже не залишають часу на спілкування з молодшою донькою, Ґанною Борисюк. Дівчина вкрай рідко зʼявляється у фотоблозі зіркової мами.

Втім, днями артистка все ж зробила виняток і показала, як вони з донькою проводять вільний час разом. Вона оприлюднила у соціальних мережах свіжу світлину із Ґанною у той момент, коли вони разом зустрілись в ресторані.

Ольга Сумська з молодшою донькою
Ольга Сумська з молодшою донькою

Слід зазначити, що дівчина взяла від знаменитої мами тільки найкращі риси: красу, витонченість, посмішку. На новій світлині мама і донька влаштували спільний невеличкий відпочинок, щоб побути трохи наодинці та поспілкуватись. Ґанна Борисюк обрала для зустрічі з матусею чорну легку сукню та доповнила свій образ окулярами та біжутерією.

Ольга Сумська вийшла в світ у різнокольоровій лляній сукні. Акторка залишила це фото в Stories без підпису.

Ольга Сумська оприлюднила нове фото з молодшою донькою
Ольга Сумська оприлюднила нове фото з молодшою донькою

22-річна Ґанна Борисюк – молодша донька Ольги Сумської, яка народилась в шлюбі із її чоловіком Віталієм. Дівчина вже обрала улюблену професію. Вона, як і обидва її батьки – хоче стати творчою особистістю.

Зокрема, вона навчалась в Київському театральному інституті імені Івана Карпенко-Карого і з відзнакою закінчила акторський факультет. Зараз вона вже почала працювати і виходить на сцену разом із знаменитою мамою. Молода артистка зіграла Кралю-Галю у театральній виставі “За двома зайцями”.

Ґанна Борисюк зізнавалась раніше, що має грандіозні плани на акторську карʼєру. Вона хоче стати відомою та шанованою артисткою. А ще мріє про те, аби її імʼя в творчому середовищі перестали асоціювати з мамою, Ольгою Сумською.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.