“Мальдіви”: Наталія Могилевська поїхала відпочивати з доньками і показала будиночок, в якому вони живуть

Співачка Наталія Могилевська після багатоденних трудових буднів відправилась на відпочинок до моря. Разом із нею поїхали коханий чоловік і донечки. Де саме відпочиває щаслива родина?

Наталія Могилевська відправилась з родиною на відпочинок до Чорного моря. Коли поряд – коханий чоловік та улюблені донечки, а ще тепла водичка і облаштований піщаний пляж, таким щастям хочеться ділитись із оточуючими.

Саме тому артистка вийшла в ефір і на своїй сторінці в Instagram розповіла, як їм відпочивається і де саме вони зупинились.

Ловіть мою екскурсію українськими Мальдівами – похвалилася співачка. — селище Котовського, місто Одеса

Отже, для літнього вайбу з найдорожчими людьми Могилевська обрала курорт в рідній країні. Артистка під час віртуальної екскурсії показала своїм прихильникам і будиночок, в якому вони живуть із доньками.

Знаменитість розповіла, що тут все облаштовано затишно і з комфортом. Будиночки вироблені з натуральної деревини. Всередині є все необхідне для затишного проживання: вода, холодильник і окрема кухня.

Могилевська зазначила, що трохи випала з реального життя і не появлялася у соціальних мережах декілька днів, бо насолоджувалась мальовничими пейзажами Одеси, відпочинком біля моря. А ще – ласувала морозивом.

Українська виконавиця зізналась, що відпочинок добре впливає і на її емоційний стан. Поряд коханий чоловік, який готує мʼясо. Поряд – і маленька господиня Мішелька, яка допомагає матусі з приготуванням картоплі.

В родинну подорож взяли навіть собачку Айку, і вона позувала на фото в сонцезахисних окулярах. Що ще потрібно жінці для щастя? Хіба що спостерігання за дельфіном, який плескається біля берега в українському морі.

За словами Наталії Могилевської, її доньки сприйняли чорноморського дельфіна за велику рибку і з захопленням дивились, як він грався у теплій воді.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.