Коли ефір йде не за планом: найвідоміші ляпи від українських ведучих з 1+1 Барбір, Сенічкіна і Падалко

Робота ведучого потребує холодного розуму. Адже іноді в ефірі трапляються ситуації, коли не вдається прибрати емоції і тримати себе в руках. Які казуси траплялись із популярними ведучими з "1+1"?

В ефірі українського телебачення іноді виникають геть неочікувані ситуації. Частіше глядачі їх зовсім не помічають. Але бувають і такі випадки, коли ляп прямо кидається в очі та ріже слух.

Саме такі казуси трапились одного робочого ранку з Марічкою Падалко, Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір. Пригадаємо, як це було.

Зуб Марічки Падалко

Влітку 2020 року ведуча “ТСН” і Марафону на “1+1” Марічка Падалко здивувала суспільство справжньою витримкою та професіоналізмом. Безпосередньо під час прямого ефіру в неї… випав передній зуб.

Втім, ведуча не розгубилася, підхопила його рукою і… продовжила розповідати українцям актуальні новини сьогодення. Одна з найуважніших глядачок помітила цей казус, записала його і оприлюднила у соціальних мережах.

За лічені хвилини це відео набрало тисячі переглядів і величезну кількість лайків. Воно розлетілося усіма українськими новинами і стало популярним навіть за кордоном.

Вже наступного ранку Марічка Падалко вийшла в ефір новин і з посмішкою та… новим зубом подякувала глядачам за підтримку.

Запальні оладки Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін — популярний ведучий “Сніданку з 1+1”. Одного разу в ефірі із ним також стався неприємний казус. На сніданок того разу він готував оладки і випадково… підпалив сценарій програми, ледь не влаштувавши справжню пожежу в знімальній студії.

Руслан Сенічкін влаштував в студії маленьку пожежу
Руслан Сенічкін влаштував в студії маленьку пожежу

Сенічкін в той момент просто не помітив, що поклав паперовий сценарій занадто близько до увімкненої плити. На щастя, вогонь помітили вчасно та швидко його загасили. Знімальна команда швидко прибрала наслідки невеличкої пожежі і ефір продовжився.

Невдалий костюм Людмили Барбір

Інша ведуча “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір перед початком ефіру окропила міцним словом костюм, який їй підібрали студійні стилісти.

Через технічну помилку відео з лайливим висловом Барбір потрапило в ефір та швидко розповсюдилось по соціальних мережах.

Людмила Барбір окропила міцним словом студійний костюм
Людмила Барбір окропила міцним словом студійний костюм

Трохи згодом Людмила розповіла свою версію того, що відбулося. Насправді цей костюм, який вона так голосно облаяла – був її улюбленим. Саме його вона завжди одягає в укриття.

Головною ж причиною емоцій жінки було те, що по Україні з самого ранку знов нанесли ворожий удар ракетами.

Ведучій разом з колегами довелось крокувати в укриття. Після відбою повітряної тривоги часу перевдягатись в неї вже не було. Тому довелося вийти до глядачів у цьому легендарному костюмі.

Колеги Барбір з телебачення після інциденту підтримали її флешмобом “Всі ми трошки Люда сьогодні”.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?