Знайшла собі італійця: Оля Полякова у розкішній синій сукні показалася поряд із всесвітньо відомим співаком

45-річна українська співачка Оля Полякова є активною користувачкою соцмереж. Нещодавно вона поділилась новою світлиною з концерту – разом із всесвітньо відомим співаком.

Відома українська виконавиця Оля Полякова активно веде соціальні мережі. На її сторінці в Instagram можна побачити і замальовки з творчого життя артистки, і заняття спортом на свіжому повітрі, і відео та фото із закордонних подорожей.

Оля Полякова звикла проводити своє дозвілля активно і ні в чому собі не відмовляти. Це стосується не тільки догляду за тілом та косметологічних процедур, але й духовного розвитку.

Днями співачка поділилась у соцмережах новою світлиною. На ній — вона сама у розкішній вечірній сукні синього кольору та з масивним золотим кольє на шиї позує поряд з чоловіком. І цей чоловік – зовсім не її власний, Вадим Буряковський.

Компанію Олі Поляковій на фотосесії склав… всесвітньо відомий італійський оперний співак Андреа Бочеллі. Імовірно, Ольга відвідала його концерт особисто і зробила фото на памʼять саме там.

Оля Полякова і Андреа Бочеллі
Оля Полякова і Андреа Бочеллі

Оперний виконавець був вдягнений в класичний костюм чорного кольору, який складався з брюків прямого крою, жилетки та піджака, який в світі софітів переливався яскравими блискітками. Чудовим доповненням до сценічного образу Бочеллі стала біла сорочка та невеличка краватка у формі метелика.

Вечірній образ, обраний для відвідування цього заходу Ольгою Поляковою – був яскравим і не менш вражаючим. Атласна сукня насиченого синього кольору на тоненьких бретельках, чудово поєдналася із золотистим товстим кольє і клатчем такого ж самого тону.

На світлині Оля Полякова широко посміхається, демонструючи велику радість від зустрічі з популярним італійським співаком.

Відомо, що крайній концерт Андреа Бочеллі відбувся в рідному містечку виконавця Лоятіко (регіон Тоскана) 19 липня. Імовірно, саме на нього Оля Полякова й придбала квитки, щоб насолодитись неперевершеною італійською оперою.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".