Вітвіцька забула свої туфлі, а Гринчук назвав Україну Сполученими Штатами. Відомі казуси ведучих в ефірі

Життя українських телеведучих повʼязане із багатьма непередбачуваними ситуаціями. Деякі з них потрапляють в прямі ефіри та стають приводом для обговорення у глядачів.

Конфузи під час прямих ефірів на телебаченні трапляються не так вже й рідко. Ведучі та знімальна команда реагують на них по-різному. Але попри деякі складнощі продовжують вести програми.

Форс-мажори і непередбачувані ситуації неодноразово траплялись і в ефірах українського каналу “1+1”. Про зуб Марічки Падалко і запальний сценарій Сенічкіна ми вже писали раніше. Тепер же давайте пригадаємо, в яку незручну ситуацію потрапила Соломія Вітвіцька, та як назвав Україну Святослав Гринчук.

Казус від Соломії Вітвіцької

44-річна телеведуча “ТСН” Соломія Вітвіцька одного разу потрапила в дійсно незручну ситуацію. Вона під час читання сюжету новин зняла туфлі, сидячи за столом і… забула їх взути назад.

Вітвіцька сподівалась, що за ширмою столу цього ніхто не помітить, але не врахувала, що з одного боку стіл був… відкритий.

В певний момент знімальна камера повернула таким чином, що сотні глядачів по той бік екрану змогли побачити босоногу Вітвіцьку. Її туфлі при цьому стояли поряд зі стільцем, на якому сиділа під час ефіру ведуча.

Соломія Вітвіцька вела ефір новин босоніж
Соломія Вітвіцька вела ефір новин босоніж

Вітвіцька відреагувала на цю ситуацію з гумором. І зазначила, що багато жінок знімають туфлі під столом – особливо, якщо вони на високих підборах.

Сполучені Штати від Святослава Гринчука

39-річний ведучий “ТСН” і “1+1 Марафон” одного разу також втрапив у халепу. В одному зі студійних ефірів він зробив кумедну обмовку, вимовивши замість Сполучених Штатів Америки – Сполучені Штати України.

Святослав Гринчук зробив обмовку про Сполучені Штати України
Святослав Гринчук зробив обмовку про Сполучені Штати України

Втім, Гринчук дуже швидко виправився, але уривок з цього випуску новин все одно потрапив до соцмереж і через короткий час став вірусним. Його переглянули тисячі глядачів і залишили під роликом багато кумедних коментарів.

Нові статті

Схожі статті

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.