“Вже не так болить”: 28-річний Вʼячеслав Хостікоєв розповів, через що у нього конфлікт з Ольгою Сумською

В'ячеслав Хостікоєв, відомий син акторки Наталії Сумської, вже досить довго має певні складнощі у відносинах зі своєю тіткою, так само як і його мама: що сталося у родині?

В’ячеслав Хостікоєв здобув популярність завдяки ролі у комедії “Скажене весілля-3” та нещодавно поділився подробицями про свої відносини з родичами, зокрема з акторкою Ольгою Сумською. Згідно з його словами, серйозний конфлікт між ними виник на початку цього року. Причиною суперечки стала критика з боку Хостікоєва на адресу його сестри Антоніни Паперної, яка проживає в росії та утримується від коментарів щодо подій в Україні.

Коментарі племінника викликали у Ольги Сумської обурення, так як Антоніна її донька, і вона жорстко відреагувала на їх зміст. Як зізнався Хостікоєв, в одному з інтерв’ю, налагодити стосунки між ними не вдалося. Він зазначив, що обидві сторони не бажають йти на компроміс та прагнути порозуміння.

Вʼячеслав Хостікоєв розповів про конфлікт з тіткою Ольгою Сумською
Вʼячеслав Хостікоєв розповів про конфлікт з тіткою Ольгою Сумською

В’ячеслав Хостікоєв висловився щодо конфлікту, який, як зізнається актор, вже перестав його турбувати. Актор зазначає, що хоч і ситуація, яка виникла раніше, більше не завдає йому болю, він би був радий, якби в майбутньому вдалося досягти якогось порозуміння. Актор прийняв те, що сталося, і тепер вважає це частиною життя. Він підкреслює, що наразі сторони не можуть знайти спільної мови і кожен зберіг свою позицію. Хостікоєв вважає, що краще залишити ситуацію такою, яка вона є, і не намагатися її змінювати.

Наталія Сумська разом із сестрою Ольгою
Наталія Сумська разом із сестрою Ольгою

Також Хостікоєв розповів про свої плани на майбутнє, зокрема, про акторську кар’єру. Він повідомив, що наразі не бере участі у зйомках і планує взяти паузу. Актор має намір присвятити час вдосконаленню своїх акторських навичок, особливо в сфері дубляжу, яка йому дуже подобається. Хостікоєв хоче сконцентруватися на цій діяльності та зробити її основним напрямком своєї роботи.

Ця нова діяльність для нього є своєрідною лабораторією акторської майстерності, в якій він прагне вдосконалювати свої вміння та досліджувати нові аспекти своєї професії.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".