Каменських заручилася підтримкою мами і привселюдно звернулася до хрещеної Алли Кудлай: “заява” у відповідь

Українська співачка Настя Каменських із своєю мамою Лідією записала публічне звернення до своєї хрещеної, Алли Кудлай. Про що сказала і чого побажала похресниця 70-річній виконавиці?

23 липня народна артистка України Алла Кудлай відзначила 70-річчя. З нагоди особистого свята ця чарівна українська жінка вперше за довгий час дала відверте інтервʼю і побувала в гостях у ведучого Олексія Суханова. Він присвятив зірці української естради цілий спецвипуск під назвою “Секрети молодості та самотності Алли Кудлай”.

Під час програми, яка тривала майже годину, в ефір вийшла і відома виконавиця Настя Каменських, яка є похресницею Алли Петрівни. Вона зʼявилась в студії онлайн і з великого екрану привітала улюблену хресну із 70-річним ювілеєм.

Поряд з Настею в цей час перебувала і її рідна мама Лідія – кума Алли Кудлай. В своїй вітальній промові дівчата звернулись до іменинниці та побажали їх залишатись такою ж запальничкою і завжди мати успіх в творчості.

Настя Каменських у вітанні зазначила, що дуже пишається хрещеною мамою і назвала її талановитою співачкою. Приєдналась до вітальних слів доньки і Лідія Каменських. Жінка розповіла, що в її памʼяті – дуже багато теплих, родинних моментів, повʼязаних із Аллою Кудлай.

Безпосередньо перед тим, як відеопривітання від родини Каменських зʼявилося в ефірі програми, Алла Кудлай розповіла, як вона ставиться до того, що її похресниця виконує російськомовні пісні. На думку народної артистки, це – особиста справа і вибір самої Насті.

Настя Каменських поряд з хрещеною Аллою Кудлай
Настя Каменських поряд з хрещеною Аллою Кудлай

Кудлай вважає, що в кожної людини – своє бачення свого майбутнього і теперішнього.

Я дуже люблю Настю. Вона талановита дівчинка – зізналась Алла Петрівна.

До речі, на початку повномасштабного вторгнення був період, коли Настя Каменських відмовилась виконувати свої російськомовні хіти минулих років.

Настя Каменських з двома мамами: рідною і хрещеною
Настя Каменських з двома мамами: рідною і хрещеною

Але вже через рік, у червні 2023-го, під час відвертої розмови із Машею Єфросиніною Каменських змінила власну думку. Виконавиця зазначила, що не бачить нічого поганого в тому, щоб співати російськомовні хіти із свого старого репертуару за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.