“Моя рука більша, ніж вони”: Ектор Хіменес-Браво більше не може приховувати поповнення – це вперше у його 52

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав поповнення в родині. Подивіться, заради кого відомий кулінар може спізнитись на зйомки "МастерШефу" і з ким проводить тепер кожен свій ранок.

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес Браво більше не приховує поповнення в родині. Тиждень тому, 21 липня, його улюблена собачка Лупіта народила цуценят – малесеньких брюсельских грифонів.

Кулінар розповідав, що йому довелося вперше в житті приймати пологи і від через це дуже хвилювався. Хіменес-Браво поділився купою емоцій з цього приводу. Зокрема, у соціальних мережах він повідомив: особисте задоволення йому принесло те, що він зміг спостерігати за пухнастою матусею від самого початку.

Лупіта ніжно облизувала своїх новонароджених цуциків, обнюхувала їх і взагалі не на мить не відходила. Поява новонароджених малят в оселі – справа клопітка. І хоча їх турботлива мама завжди поряд, самому Ектору теж доводиться приділяти малечі чимало уваги.

В своїй Stories Instagram шеф-кухар похвалився новими світлинами із маленькими цуценятами та Лупітою. Малята лежать поряд з мамою на темно-бордовій подушці, цілком задоволені життям та ласують молочком.

 

Ектор Хіменес-Браво показав цуценят
Ектор Хіменес-Браво показав цуценят

Тепер наш ранок виглядає так – повідомив щасливий господар цуценят

Також Ектор Хіменес-Браво порівняв розмір новонароджених зі… своїм власним кулаком. І виніс свій вердикт: мовляв, цуцики настільки маленькі, що можуть і в руку поміститися.

Моя рука більша, ніж вони – зазначив шеф-кухар

І дійсно, дитинчата пухнастої Лупіти ще зовсім малесенькі і більшу частину часу сплять біля мами. В них – темно-коричнева шерсть, крізь яку можна помітити рожеві животики.

Ектор Хіменес-Браво показав цуценят
Ектор Хіменес-Браво показав цуценят

Миліше картини, аніж сплячі цуценята Ектора Хіменес-Браво, навряд чи можна побачити. Та й сам їх господар іноді так заглядається на цю милоту, що може… спізнитися на роботу.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, заради кого може спізнитися на роботу
Ектор Хіменес-Браво повідомив, заради кого може спізнитися на роботу

Як зазначив у соцмережах сам шеф-кухар, якщо він спізнюється на роботу, то всім навколо треба знати – це сталось через цуценят. Бо покинути їх надовго – ну дуже складно!

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?