Не холостяк, як думають всі: 42-річний Влад Яма, який раптово зник і не повернувся, показав свою дружину

Влад Яма вже більше двох років проживає в Маямі разом зі своєю сім'єю та активно показує життя в Маямі, дружина хореографа також нічого не приховує - як виглядає Ліліана?

З початку повномасштабного вторгнення Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином вирушив до Сполучених Штатів Америки. Це рішення було прийнято з метою задля безпеки їхньої дитини, а також для особистого комфорту та можливості продовження професійної діяльності.

На певний період часу інформація про Яму та його сім’ю була недоступною для публіки. Ніхто не знав, де вони перебувають і в якому стані. Проте через півроку його дружина Лілія нарешті вийшла на зв’язок і поділилася новинами про те, що вони оселилися в Америці і їхнє життя стабільне та благополучне. Реакція на ці новини розділилася на дві основні групи: частина людей виражала осуд щодо рішення Ями, тоді як інші висловили підтримку і радість за те, що родина перебуває в безпеці.

Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі
Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі

Згодом Ліліана відновила активність у веденні свого блогу, де почала ділитися подробицями свого життя. Виявилося, що Влад та дружина активно займаються волонтерською діяльністю в США, намагаючись допомогти Україні в цей складний період. Однак, вони не планують повертатися додому, оскільки ситуація в Україні залишається небезпечною.

Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі
Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі

Ліліана вже не відчуваючи страху перед критикою, активно ділиться у соціальних мережах своїми фотосесіями, розвагами, а також моментами, проведеними з чоловіком і сином. Однак, вона не забуває і про власний догляд. Будучи дуже доглянутою та завжди приділяючи увагу своєму зовнішньому вигляду, жінка продовжує підтримувати ці традиції навіть перебуваючи в США. Нещодавно вона показала, як відвідує салон краси, де проходить процедуру для свого тіла.

Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі
Влад Яма показав, як виглядає його дружина Ліліана, з якою живе в Маямі

Однією з таких процедур є ендосфера-терапія. Ця апаратна процедура відрізняється від інших методик тим, що не розтягує тканини, а навпаки, здійснює їх компресію. Вона активізує лімфатичний потік, усуває зайві набряки і забезпечує приємний релакс. Лілія поділилася своїм захопленням цією процедурою, зазначаючи, що вона є справжнім засобом для відпочинку та покращення зовнішнього вигляду.

Дружина хореографа знаходить час і можливість для релаксації в спа-салонах, спрямовуючи зусилля на покращення власного вигляду і самопочуття, і вже не боїться негативних оцінок з боку тих, хто залишився в Україні. Вона впевнена, що те, що вона робить, приносить користь не лише їй особисто, але й її рідній країні.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.