З букетом розкішних червоних троянд: 87-річна Ада Роговцева замилувала Мережу новим фото і своїм виглядом

Зірка українського кіно Ада Роговцева 16 липня відзначила 87-й день народження. Акторка давно пішла з театру, але у власне свято вирішила знов вийти на сцену. Подивіться, як вона зараз виглядає.

Ада Миколаївна Роговцева – відома акторка українського театру та кіно. Нещодавно в неї був день народження і його артистка вирішила відзначити на сцені.

Попри те, що пані Ада вже декілька років покинула театр і не приймала участі у виставах – вона все ж повернулась.

Вистава під назвою “Будьте як вдома”, в якій грала Ада Роговцева – це зворушлива історія про те, як турбота та бажання допомогти іншим можуть змінити життя не тільки тих, кому допомагаєш, але й твоє власне. Вона вчить глядача любити, адже кохання зможе подолати будь-які перепони.

А ще навчає робити добрі справи, не очікуючи вигоди для самого себе. тільки в такому випадку світ навколо буде потроху змінюватись на краще.

Так заведено, що після кожного спектаклю глядачі можуть підійти до улюблених акторів, подарувати їм квіти, подякувати за виставу, поспілкуватися і зробити світлину на памʼять. Одна з прихильниць Ади Миколаївни так і зробила. Любителька театрального мистецтва Олена Чупіка показала нові світлини з Адою Роговцевою після вистави.

Ада Роговцева з прихильницею після вистави
Ада Роговцева з прихильницею після вистави

На фото народна артистка України стоїть поряд із шанувальницею своєї творчості та тримає в руках розкішний букет червоних троянд. Ада Миколаївна вдягнена у світлу довгу сукню з довгим рукавом, до якої дуже личать добра посмішка і як завжди сяючі, блакитні очі. Доповнює образ артистки коротенька зачіска з укладкою.

В добірці світлин є й інші образи славетної українки Ади Роговцевої. Ось вона в тій же самій сукні, але вже без букету квітів і з довгим намистом на шиї – міцно обіймає шанувальницю.

А ось ще одне фото – Ада Миколаївна у темному кардигані, светрі та з легким шарфиком на шиї стоїть на театральній сцені. В наступному ж фото зірка театру застібнула верхній одяг і доповнила його шарфом з червоно-чорним малюнком.

Ада Миколаївна Роговцева з прихильницею
Ада Миколаївна Роговцева з прихильницею

Навіть крізь роки Ада Роговцева залишається все тією ж чарівною жінкою, яка полонила серця багатьох глядачів і театралів.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.