“Після 60 буду здоровою”: Надя Дорофєєва розповіла про свою хворобу, яка турбує її з 19 років – що сталося?

Надя Дорофєєва відверта зі своїми підписниками та постійно ділиться з ними своїм життям. Зірка розповіла, що стан її здоровʼя значно погіршився - в чому проблема?

34-річна українська співачка Надя Дорофєєва поділилася у Instagram, що періодично страждає від нападів мігрені. Вона розповіла, що вперше стикнулася з цим захворюванням у віці 19 років, і у той час напади супроводжувалися специфічною “аурою”, яку можуть зрозуміти ті, хто знайомий з цією проблемою. Співачка також зазначила, що пройшла обстеження і визначила можливі причини її недуги.

Надя розповіла, що під час звернення до лікаря з питанням, як можна позбутися від нападів мігрені, отримала відповідь, що це може пройти тільки після досягнення віку 60 років. Співачка підкреслила, що цей оптимістичний настрій лікаря в її 19 років справив на неї певне враження, і вона побажала всім мати таку ж позитивну перспективу на життя.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про свою хворобу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва вперше розповіла про свою хворобу. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

У дописі Надя також опублікувала фотографію своїх ніг та кількох пакетів, що, ймовірно, було частиною її щоденних активностей.

Ще раніше Надя Дорофєєва поділилася своїм досвідом боротьби з втомою, яка турбувала її протягом останніх шести років. Вона описала, як щодня прокидалася з почуттям виснаження і намагалася справитися з різними формами негативного емоційного стану, такими як лінь, апатія або депресія.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про свою хворобу
Надя Дорофєєва вперше розповіла про свою хворобу

Не бажаючи залишати цю проблему без вирішення, артистка вирішила звернутися за медичною допомогою. Аналізи виявили, що у неї спостерігається підвищений рівень ТТГ, який є ключовим гормоном для регуляції функцій щитовидної залози і рівня тиреоїдних гормонів, що вона виробляє.

Дорофєєва визнала, що вже протягом шести років приймає лікарський засіб “Еутирокс”, але лише нещодавно зрозуміла, наскільки значно підвищений ТТГ впливає на її загальний стан. Вона пояснила, що тепер розуміє причини свого постійного відчуття втоми і боротьби з нею. Вона визнала, що дотепер вважала себе ледачою, апатичною або депресивною людиною, яка постійно страждала від недостатнього сну.

Нові статті

Схожі статті

“Важливо мріяти”: Володимир Дантес розсекретив, на якому фундаменті тримаються його стосунки з Кацуріною

36-річний український співак Володимир Дантес поспілкувався із Машею Єфросиніною на тему стосунків. В розмові він розповів, як йому та Даші Кацуріній вдається у складні часи триматися поряд.

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.