“Тиждень через тиждень”: вагітна Полтавська розкрила умови, за яких готова бачитися з дітьми Остапчука

24-річна обраниця ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська зараз знаходиться в очікуванні первістка. Жінка розповіла, чи хоче спілкуватись з дітьми коханого від першого шлюбу.

24-річна дружина шоумена Володимира Остапчука, яка молодша за нього на 16 років – зараз знаходиться в щасливому очікуванні свого первістка. Журналістка Катерина Полтавська наразі знаходиться майже на 5-му місяці вагітності.

Для Володимира Остапчука дитина від Полтавської буде вже третьою. В першому шлюбі у ведучого народилось двоє дітей – донька Емілія та син Еван-Олександр. Тож, він невдовзі стане батьком втретє.

Володимир Остапчук з донькою
Володимир Остапчук з донькою

Зараз старші діти Остапчука проживають разом із мамою в Канаді. Вагітна Катя Полтавська наразі очікує народження спільної із ним дитини, а крім того дуже сподівається на те, що син та донька чоловіка від минулих відносин будуть часто зʼявлятись в їх спільному домі.

Ми були б обидва за те, щоб вони хоч тиждень через тиждень проживали з нами – зазначила майбутня мама

Однак питання щодо спілкування із старшими дітьми Остапчука. Колишня дружина шоумена поставила умову, щоб доньку і сина не робили публічними. Звісно, нащадки можуть певний час проводити разом з татом і його новою дружиною Катериною Полтавською. Однак вони повинні залишатись поза увагою ЗМІ та соціальних мереж.

Таке рішення є особливо важливим задля збереження приватного життя дітей. Володимир та Катерина готові до обʼєднання двох родин заради емоційного комфорту. Наразі вони намагаються віднайти баланс між приватним життям та публічністю, щоб усі члени родини почувалися захищено та відчували гармонію.

Майбутня мама Катя Полтавська також розповіла, що її коханий дуже любить дітей. Зі своїми донькою та сином він постійно на звʼязку і радіє досягненням нащадків в навчанні. Так само ведучий радів, і коли побачив перше фото третьої дитини під час скринінгу.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.