Ведучий, блогер чи все-таки досі холостяк? Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

Холостяк - найромантичніше шоу України, яке дивляться мільйони людей. Як склалася доня Микити Добриніна, який все ж зміг знайти своє кохання?

Став головним героєм 9-го сезону українського романтичного шоу “Холостяк”. Микита Добринін зʼявився у медіапросторі ще до шоу, адже він був ведучим телеканалу М1 та радіо ведучим, а також головним редактором чоловічого журналу XXL. Микита все ж одружився з дівчиною, яка дійшла до фіналу, але що сталося далі?

Микита Добринін з’явився у проєкті, адже карʼєра не є найголовнішим у його житті. Він прагнув знайти справжнє кохання та створити сімʼю, яка буде ще більше насичувати його життя. Ведучий зізнався, що його будні й так досить динамічні та насичені і йому не вистачає спокійних посиденьок у дома з дружиною та дітьми, чого б від дуже хотів.

Чому Микита з’явився на шоу?

На “Холостяку”, Микита все ж знайшов своє кохання, Дар’я Квіткова перемогла у проєкті й невдовзі пара все ж була разом, а пізніше вони одружились. Ця історія стала переконанням багатьох шанувальників цього шоу, і довела що в таких умовах, все-таки можливо знайти свою половинку, адже після закінчення телепередачі, як зазвичай ні одна пара ще не зберегла своїх стосунків.

Чим займається зірка 9 сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін?
Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

У шлюбі Микити та Дарії народився син і вони його назвали Левом. Микита почав активно вести свої соціальні мережі, тому що Даша Квіткова блогерка й оприлюднює своє життя в Instagram щодня і Микита підхопив цю хвилю. Все ж, попри красиву історію подружжя, вони не змогли вберегти цей шлюб, і невдовзі оголосили про своє розлучення. Зараз вони підтримують лише батьківські стосунки один між одним, адже прагнуть виховувати свого сина у взаєморозумінні. Зараз Лев живе разом з матір’ю, але часто він з’являється у stories Микити, тому можна зробити висновок, що хлопчик зростає у любові обох батьків.

Чим займається зірка 9 сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін?
Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

Зараз Микита продовжує вести свій блог та активно займається своєю карʼєрою не покидаючи амбітних зусиль, зʼявляється у різних шоу та активно привертає до себе все більше уваги чим так захоплює публіку.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.