Марина Боржемська нарешті розкрила головний секрет СТБ: чи буде 10 сезон “Зважені та щасливі”

Марина Боржемська розповіла про продовження "Зважених та щасливих". Фітнес-тренерка в соцмережах відповіла на питання фанатів, чи варто чекати на 10-й сезон найвагомішого шоу країни.

44-річна Марина Боржемська 3 роки поспіль була постійним тренером на українському проєкті “Зважені та щасливі”. З 2016 по 2019 роки фітнес-тренерка допомагала учасникам телешоу правильно та ефективно позбавлятися від зайвих кілограмів. Завдяки клопіткій роботі наставниці багато людей змогли прийти до омріяної перемоги і над собою, і в телевізійному проєкті.

Крайній сезон “Зважених та щасливих” вийшов на українському каналі СТБ наприкінці літа та на початку осені 2019 року. Загалом шоу налічує 9 сезонів. Наразі багатьох фанатів програми хвилює питання щодо продовження проєкту. Отже, чи буде 10-й сезон “Зважених та щасливих”?

Марина Боржемська розповіла, чи буде 10-й сезон Зважених та щасливих
Марина Боржемська розповіла, чи буде 10-й сезон Зважених та щасливих

Днями в Stories Instagram тренерці проєкту Марині Боржемській один з користувачів задав саме таке питання:

Чи буде 10-й сезон “Зважені та щасливі”?

Марина Боржемська надала відповідь, супроводивши її своєю світлиною із Іраклієм Макацарія. Саме він склав компанію тренерці в останньому, 9-му сезоні “Зважених та щасливих”. Також Макацарія відомий українцям як головний учасник іншого шоу: “Холостяк-6”.

Отже, Марина Боржемська зазначила, що питання щодо продовження проєкту “Зважені та щасливі” слід адресувати не їй, а, скоріше – каналу СТБ. Тренерка повідомила, що наразі їй відомо лише про те, що найближчим часом зйомки нового сезону “Зважених та щасливих” не заплановані.

Марина Боржемська зі Зважених та щасливих розповіла, чи буде 10-й сезон
Марина Боржемська зі Зважених та щасливих розповіла, чи буде 10-й сезон

До речі, Марина Боржемська співпрацювала не тільки з проєктом “Зважені та щасливі”. Жінка також працювала експертом на програмах “Все буде добре” і “Щасливі за 7 днів”. В якості зіркового тренера Боржемська зʼявилася в 6, 7, 8, та 9 сезоні “Зважених та щасливих”.

Також вона є авторкою курсу тренувань з післяродової реабілітації.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.