Не хоче знати зятя і доньку: як виглядає батько Катерини Репяхової, який майже ровесник Віктора Павліка

30-річна блогерка Катерина Репяхова показала в Stories Instagram, як виглядає її рідний батько. Він – не частий гість на її сторінці, адже колись чоловік самостійно зіпсував стосунки із донькою.

30-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто розповідає про власне родинне життя у соціальних мережах. Блогерка ділиться з фанатами коротенькими історіями про свого 3-річного сина Михайла. Іноді на її особистій сторінці зʼявляється і чоловік, Віктор Павлік. Прихильники знайомі майже з усіма родичами Репяхової, окрім… її рідного батька.

Він зʼявляється в профілі Катерини вкрай рідко. І на те є причина. В минулому блогерка розповідала, що відносини з рідним татусем в неї повністю зруйновані. Чоловік відмовився від власних дітей, а з донькою Катериною навіть судився. Батько намагався відібрати в неї квартиру в Дніпрі, але програв суд. Втім, це не завадило йому привітати Катю з перемогою. Це й стало останнім спілкуванням рідних людей.

В соцмережах Репяхова розповідала, що з того моменту батька в її житті немає. Так само, як і її немає в його житті. Ба більше – він ніколи не бачив свого маленького онука Михайлика і не спілкувався із зятем Віктором Павліком.

Катерина також повідомляла, що татусь навіть не привітав її із народженням синочка три роки тому. Водночас із тим блогерка зазначила, що в дитинстві батько її дуже любив. Він навіть вмовляв матусю народити йому третю дитину.

Катя Репяхова показала рідного батька
Катя Репяхова показала рідного батька

Але наразі її для тата більше не існує. Від нього залишилися лише дитячі спогади, якими Катя Репяхова і поділилася в Stories Instagram.

На світлині, яку оприлюднила дружина Віктора Павліка – її батько ще зовсім молодий. В нього темне волосся і мужній погляд. Чоловік вдягнений в сірий светр, світлу сорочку і смугасту краватку.

Тато – лаконічно підписала світлину Катерина і доповнила підпис смайликом-сердечком

Як виглядає батько Катерини Репяхової зараз – невідомо. Але за віком він майже такий же, як і її 58-річний чоловік Віктор Павлік.

Катя Репяхова в дитинстві
Катя Репяхова в дитинстві

Катя Репяхова також поділилася ще одним архівним фото з далекого минулого. На ньому зображена вона сама в дитячому віці.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.