Наталії Могилевській виповнилося 49: як її привітали доньки та чоловік – солодкий сюрприз для коханої мами

Українська співачка Наталія Могилевська сьогодні святкує день народження. Зірці виповнилося 49 років і з нагоди особистого свята вона показала, як її привітали прийомні доньки та коханий чоловік.

Українська артистка Наталія Могилевська сьогодні, 2 серпня – святкує день народження. Співачці виповнилося 49 років і готуватись до особистого свята зірка почала заздалегідь.

Ще в середині липня виконавиця оголосила про марафон “Богиня до дня народження”, в якому пообіцяла схуднути на 5 кг до свого особистого свята.

За день до цього знаменного дня Могилевська показала купу емоцій в одному колажі на фото і розповіла, що чомусь дуже нервується. Втім, завдяки найріднішим людям — коханому чоловіку Валентину і двом прийомним донечкам її день народження розпочався солодко і приємно.

Ввечері 1 серпня Наталія Могилевська показала нове фото зі своєї спальні. На ній співачка вже посміхається, знаходячись біля дверей та приклавши до них… стакан. Імовірно, таким чином вона хотіла б почути, що відбувається на її власній кухні. Підтвердженням цьому слугує й допис до світлини:

Тс…с…с… Закрили мене в кімнаті, сказали до ранку не виходити. Напевне, готують сюрприз – повідомила артистка

Втім, донечки та чоловік Наталії не стали чекати ранку і принесли їй сюрприз прямо в ліжко вночі. З настанням 2 серпня зірка поділилася святковою світлиною, на якій зображена вона сама. Наталія Могилевська з розпущеним волоссям та широкою посмішкою загорнута у ковдру і сидить на ліжку.

В руках зірка тримає той самий омріяний сюрприз — маленький і солоденький торт з ягідним декором, прикрашений зверху святковими запаленими свічками.

Дякую і люблю – зробила підпис до святкової світлини артистка.

Наталії Могилевській виповнилося 49 років
Наталії Могилевській виповнилося 49 років

В коментарях під дописом улюблену співачку вже привітали багато фанатів. Не оминули увагою день народження зірки і колеги по творчому цеху.

Наприклад, співак і український захисник Віталій Козловський побажав Наталії невгамовного натхнення на багато-багато років.

Інші користувачі побажали виконавиці щастя, здійснення мрій і щоб в її житті все складалось саме так, як вона мріяла.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.