“Немитий”: Маша Єфросиніна поділилася ідеальним секретом збереження засмаги, коли поряд немає моря

Ведуча Маша Єфросиніна на початку останнього місяця літа вирішила поговорити про засмагу. Вона зізналась, що їй дуже до вподоби власне засмагле тіло. Але засмага швидко змивається. Як її підтримати?

45-річна ведуча та українська волонтерка Маша Єфросиніна у соцмережах заговорила про… літню засмагу. Дійсно, коли як не влітку торкатись цієї теми?

Єфросиніна в Stories Instagram поділилася своїми міркуваннями щодо засмаги. За словами ведучої – їй самій дуже подобається засмагле тіло. Зірка може багато хвилин стояти перед дзеркалом, милуючись шоколадною та засмаглою з усіх боків шкірою.

Марія Єфросиніна розповіла про засмагу
Марія Єфросиніна розповіла про засмагу

Найкраща засмага виходить на справжньому літньому сонечку біля моря. Марія Єфросиніна зізналась, що раніше – за мирних часів, питання літньої засмаги в її родині саме так і вирішувалося. Вона збирала чемодани та відправлялася до моря. Там, на теплому пляжу і пісочку Маша отримувала свою порцію сонечка і поверталася додому з відпустки справжньою шоколадкою.

Зараз часи змінилися і під них доводиться підлаштовуватися. Наразі ведуча бачить лише два варіанти отримання розкішної шоколадної засмаги. Один з них, на думку Єфросиніної – знайти десь у Києві локацію з басейном і полежати біля нього 2-3 години, щоб шкіра добре засмагла. Та ще й скупатися можна – в таку спеку це саме те, що треба.

Другий варіант збереження засмаги, про який міркувала Марія Єфросиніна – це… взагалі не митися. Такий собі робочий спосіб зберегти шоколадний відтінок шкіри якомога довше. Втім, для знаменитості він навряд чи підходить.

Маша Єфросиніна зазначила, що не хоче потрапити до заголовків ЗМІ як… немитий скунс. І тому, поки літо 2024 року поки що залишається в країні – вона попросила користувачів соцмереж порадити їй якісь затишні місця в українській столиці, де можна підтримати свою засмагу.

Маша Єфросиніна показала засмагле тіло
Маша Єфросиніна показала засмагле тіло

Ведучій важливо, щоб це можна було б зробити в робочому ритмі, адже наразі через професійну діяльність в неї немає майже жодної вільної хвилинки.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.