“У мене було два викидні”: 47-річна Камалія розповіла, що могла б бути мамою ще двох дітей від мільярдера

Камалія має двох чудових доньок від екс-чоловіка Мохаммада Захура, але могла б мати ще двох дітей, якби не одна ситуація, яка з нею сталась. Подробиці.

Знаменита українська співачка Камалія згадала про важкий період у своєму житті. Вперше в розмові з журналістами вона розповіла про те, що її перша вагітність завершилася трагічно. Випадок стався на пізньому терміні, коли артистка очікувала на близнюків. Цей сумний досвід, за її словами, став великою емоційною травмою, але вона змогла знайти сили впоратися з ситуацією.

Після втрати Камалія намагалася переключитися, поглинутися в роботу та захоплення, щоб не думати про втрату. За її словами, підтримка рідних була безцінною в цей час, і вона розповіла, що віра в Бога і позитивний настрій допомогли їй впоратися з горем. Співачка також зазначила, що лікарі порадили їй не зациклюватися на проблемі і концентруватися на діяльності, що дозволяє відвернути увагу від негативних думок.

Камалія розповіла про викидень, який стався багато років тому
Камалія розповіла про викидень, який стався багато років тому

Занурення в професійну діяльність, а саме участь у кінному спорті, змаганнях, створенні нових пісень і кліпів, а також активні виступи на сцені стали для Камалії способом справитися з емоційними труднощами.

Камалія з часом вирішила скористатися процедурою штучного запліднення. Завдяки цьому вона стала матір’ю двох донечок-близнючок, Арабелли та Мірабелли, яким вже виповнилося 10 років. Оглядаючись назад, зірка з теплом згадує про свій страх перед веденням активного способу життя і постійну тривогу щодо здоров’я майбутніх дітей.

Камалія розповіла про викидень, який стався багато років тому
Камалія розповіла про викидень, який стався багато років тому

Дізнавшись про вагітність, вона переживала, чи варто радіти. Лікар заспокоїв її, порадивши не хвилюватися і насолоджуватися моментом, запевнивши, що якщо щось піде не так, можна буде спробувати знову. Бажання мати дитину було для Камалії дуже сильним, і вона прагнула реалізувати це бажання. Протягом усього процесу вона підтримувала постійний контакт з лікарями, і вся ситуація була під ретельним контролем.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.