300 тисяч за кулінарний тріумф: зірка “МастерШефу-12” Лєра Матрохіна розповіла, куди витратила призові гроші

Перемога в кулінарному шоу "МастерШеф" – мрія багатьох конкурсантів. Одна з учасниць 12-го сезону, Валерія Матрохіна – змогла втілити цю мрію в реальність. Куди переможниця витратила грошовий приз?

Перемога на українському кулінарному шоу “МастерШеф” – найголовніша мрія багатьох талановитих кухарів. Але чи насправді переможці цього проєкту отримують “золотий квиток” на омріяне майбутнє в кулінарній сфері? Виявляється, що закулісся шоу таїть в собі багато неочікуваних та не завжди приємних сюрпризів.

Колись переможець 5-го сезону “МастерШефу” Євген Клопотенко зізнавався, що йому після омріяної перемоги заплатили набагато менше грошей, ніж обіцяли. Ця історія повторилася з переможницею 12-го сезону проєкту Валерією Матрохіною.

Дівчина змогла здобути перемогу в найвідомішому кулінарному шоу країни. Але найголовніша мрія Матрохіної про відкриття власного ресторану поки що так і залишилась нездійсненною. Фанати кулінарної творчості Валерії були певні – їх кумир отримала чималенький грошовий приз. Тому із відкриттям власного ресторану ніяких перепон бути не повинно. Куди ж насправді Лєра витратила гроші, яку їй заплатили за перемогу організатори?

Переможниця кулінарного шоу МастерШеф 12 Валерія Матрохіна
Переможниця кулінарного шоу МастерШеф 12 Валерія Матрохіна

Справа в тому, що кулінарний тріумф на проєкті “МастерШеф-12” приніс Валерії Матрохіній на 200 тисяч гривень меншу, аніж було заявлено на початку. Зазвичай кожен переможець шоу отримує грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень. Але фіналістка 12-го сезону Матрохіна – отримала лише 300 тисяч.

Згодом після завершення шоу Лєра зазначила, що грошового призу недостатньо для того, щоб організувати будь-які серйозні кулінарні проєкти. За словами переможниці – навіть якщо їй би виплатили 500 тисяч гривень, їх би не вистачило для старту і відкриття власного ресторану.

Валерія Матрохіна також зізналась, що особливих планів в неї на призові гроші від шоу “МастерШеф-12” не було. Втім, частину з них дівчина вже витратила на допомогу безпритульним тваринам. Решту суми вклала у покупку якісної кухонної машини. Зараз вона стала для кулінарки справжньою помічницею, бо допомагає їй вести фуд-блог.

Валерія Матрохіна розповіла, куди витратила грошовий приз за перемогу в МастерШефі 12
Валерія Матрохіна розповіла, куди витратила грошовий приз за перемогу в МастерШефі 12

Лєра Матрохіна вважає, що перемога у кулінарному проєкті не є гарантією успіху. Щоб досягнути мети – потрібно багато працювати. Наприклад, вона сама продовжує втілювати в життя власну мрію про відкриття ресторану. Хоча поки що, на думку дівчини – для цього не настав слушний час.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.