54-річна Ірина Білик показала молодшого сина: як виглядає 8-річний Табріз – красень з неслухняним волоссям

54-річна українська співачка Ірина Білик показала нову світлину свого молодшого сина Табріза. Як виглядає цей 8-річний красень і яка деталь його зовнішності не подобається його зірковій матусі?

54-річна естрадна співачка Ірина Білик показала рідкісне фото свого молодшого сина, Табріза. Хлопчику виповнилось 8 років і він дедалі більше стає схожим на свого батька – російського режисера азербайджанського походження Аслана Ахмадова.

Він став для Білик третім чоловіком, а ось сина вони народили не самостійно, а завдяки сурогатному материнству.

Днями Ірина Білик поділилася кумедним родинним фото з Табрізом в своєму Instagram. Світлина, імовірно, була зроблена на літньому пляжі. В кадрі помітний жовтий пісок.

Кароокий хлопчина позує на камеру із мокрим та скуйовдженим волоссям. Локони в Табріза достатньо довгі та густі.

Знаменита мама парубка зізналася у соцмережах, що її усміхнений 8-річний син має доволі неслухняне волосся. Українська виконавиця звернулася до прихильників з проханням – порадити якийсь засіб чи спеціальний шампунь для того, щоб вгамувати неслухняні кучері в молодшого сина.

Молодший син Ірини Білик, 8-річний Табріз Ахмадов
Молодший син Ірини Білик, 8-річний Табріз Ахмадов

Естрадна артистка попросила своїх фанатів поділитися досвідом, як вони справляються з подібною проблемою. В коментарях до світлини з Табрізом користувачі поквапились заспокоїти співачку. Багато хто з підписників зазначив, що в хлопчика – напрочуд гарне волосся. Для нього зовсім не потрібний додатковий чи професійний догляд.

Ваш синочок – красень! – написала одна з дописувачок

Йому і так гарно – зазначила інша користувачка

Популярна естрадна співачка з України Ірина Білик, яку в суспільстві ще називають українською Мадонною – мама двох синів. Окрім Табріза Ахмадова в артистки є ще старший син, 24-річний Гліб Оверчук. Різниця у віці між братами становить цілих 16 років.

Старший син Ірини Білик наразі живе за кордоном, в Іспанії. Гліб захоплений музикою та активно розвивається в цьому напрямку. Як і молодший брат – старший нащадок співачки носить довге волосся. Крім того, він зробив на тілі декілька татуювань.

Ірина Білик народила свого первістка Гліба від манекенник Андрія Оверчука, з яким почала зустрічатися в 1998 році.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.