“Мені подобається платити”: 38-річна Оля Цибульська зізналася, на що їй не шкода витрачати гроші

38-річна співачка Оля Цибульська зізналася, на що їй не шкода витрачати кошти. Піклування про саму себе допомагають їй краще себе почувати. На що ж саме Цибульська може витратити гроші без жалю?

Співачка Ольга Цибульська – не з тих жінок, які жалкують про витрачені гроші. Особливо, якщо довелось розпрощатися з кровно заробленими коштами заради маленьких жіночих радощів.

За словами Ольги Цибульської, піклування про себе через приємні покупки для душі допомагає їй почуватись набагато краще в емоційному плані. В одній з недавніх розмов із журналістами виконавиця зізналась: їй зовсім не шкода витрачати гроші. Тим паче, на свої власні потреби.

Адже це енергія, яка приходить і йде – зазначила естрадна співачка

На думку Цибульської, енергія грошей повинна рухатись постійно. Вона приходить та йде від нас, щоб потім – повернутись у ще більшій кількості. До того ж, артистці до вподоби платити гроші за якісні послуги.

Співачка розсекретила деякі факти про те, на що саме їй подобається витрачати зароблені грошики. Оля Цибульська полюбляє ходити у вільний час на професійні масажі, які коштують немало.

Особливу любов в неї викликає покупка доглядової косметики, книг, зручного і красивого взуття.

Оля Цибульська розповіла, на що любить витрачати кошти
Оля Цибульська розповіла, на що любить витрачати кошти

Виконавиця переконана в тому, що кожна людина повинна жити саме так, як їй того хочеться. Адже маленькі радості допомагають їй почуватися набагато краще в емоційному плані. А ще – виглядати на всі 100% зовні. Жінка, яка має гарний настрій – відчуватиме себе більш привабливою.

Адже я знаю: коли усміхаєшся – сум не впізнає і пройде повз – вважає Цибульська

Крім того, естрадна українська артистка зізналася, що завжди дозволяє собі певні послаблення. Вона за бажанням може собі дозволити і прокастинацію, і успіхи, і помилки.

Співачка Ольга Цибульська розсекретила, куди любить витрачати зароблені гроші
Співачка Ольга Цибульська розсекретила, куди любить витрачати зароблені гроші

Адже їй вкрай важливо дбати про людину, яка із нею знаходиться від народження і до кінця – саму себе.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.