Хто кого сплагіатив: Дорофєєва – Аріану Гранде, Бейонсе – Олю Полякову, Тіна Кароль – Леді Гагу? Фото, відео

Плагіат – навмисне чи випадкове присвоєння чужих творчих здобутків. От як, наприклад, Тіна Кароль скопіювала Леді Гагу для Нацвідбору на "Євробачення-2024", а Надя Дорофєєва - Аріану Гранде.

Плагіат і копіювання зіркових образів – не рідкість в українському та світовому шоу-бізнесі. В цьому році, наприклад, під роздачу потрапила Тіна Кароль, чий образ у Нацвідборі на “Євробачення-2024” був дуже схожий зі стилем Леді Гаги. Не залишилась осторонь і 34-річна Надія Дорофєєва, яку порівняли з Аріаною Гранде. “Один Факт” розповість детальніше, хто і кого саме копіював у вітчизняному шоу-бізнесі.

Тіна Кароль і Леді Гага

У лютому 2024 року Тіна Кароль прийняла участь у Нацвідборі на “Євробачення”, здивувавши усіх своїм простецьким образом. Артистка вийшла на сцену, аби заспівати свою нову пісню “Троянди”, вдягшись у звичайні джинси, кросівки та чорну кофту. На голові виконавиця зробила високий пучок і трохи вирівняла тональним кремом колір обличчя. Більше на ній не було ані краплі макіяжу.

Тіна Кароль скопіювала образ Леді Гаги
Тіна Кароль скопіювала образ Леді Гаги

Спочатку зірковий образ Тіни спричинив хвилю овацій. Але згодом зʼясувалося, що його співачка могла скопіювати у закордонної виконавиці Леді Гаги. Американка в схожому стилі вийшла на сцену під час церемонії “Оскар” у 2023 році.

Окрім схожих образів шанувальники також помітили, що обидві співачки виконали схожі композиції. Їх пісні мали романтичні мотиви. Артистки виконали їх без зайвих прикрас та яскравого макіяжу.

Надія Дорофєєва і Аріана Гранде

В творчій скарбничці Надії Дорофєєвої зʼявилася днями нова пісенна композиція під назвою “Нітрогліцерін”. Обкладинка цього синглу багатьом нагадала візуальну частину альбому американської виконавиці Аріани Гранде “Dangerous Women”, який було випущено 8 років тому – у 2016 році. Дорофєєва зʼявилась у чорній масці з заячими вушками. Майже такий самий образ був і в Аріани Гранде.

Надія Дорофєєва і Аріана Гранде
Надія Дорофєєва і Аріана Гранде

Як заявила Надія Дорофєєва – це лише співпадіння і не більше того. Звісно, певна схожість між світлинами існує. Однак тем заячих вушок – вже стала для української співачки традиційною. Спочатку їх можна було побачити в іншому кліпі артистки на пісню “Хай пишуть”. Тепер же Дорофєєва зʼявилася в них на обкладинці кліпу “Нітрогліцерін”.

Бейонсе і Оля Полякова

Влітку 2023 року співачка Оля Полякова побувала на концерті легендарної американської виконавиці Бейонсе та повідомила, що колега… повністю скопіювала в неї концертну програму. Зіркова українська білявка сказала це жартома, але насправді чимало уривків з концертної програми Бейонсе дійсно були дуже схожими з виступами Полякової. Наприклад, Ольга звернула увагу на коня, на якому верхи співала Бейонсе. І зазначила, що американська колега поцупила його з… її власного гаража.

Оля Полякова заявила, що Бейосе скопіювала її концерт
Оля Полякова заявила, що Бейосе скопіювала її концерт

Полякова не оминула увагою й зелений плащ Бейонсе. Він має певну зовнішню схожість із її плащем, в якому українська виконавиця виступала в шоу-програмі “Королева ночі”.

Артистка пожартувала, що дарма у нас вважають, ніби закордонні виконавці ніколи не підглядають за подіями в українському шоу-бізнесі. Насправді, судячи з шоу-програми Бейонсе – іноземні колеги теж дозволяють собі трохи підглянути.

Згодом Королева ночі висловила власне захоплення шоу-програмою американської колеги.

Нові статті

Схожі статті

“Важливо мріяти”: Володимир Дантес розсекретив, на якому фундаменті тримаються його стосунки з Кацуріною

36-річний український співак Володимир Дантес поспілкувався із Машею Єфросиніною на тему стосунків. В розмові він розповів, як йому та Даші Кацуріній вдається у складні часи триматися поряд.

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.