“Шануймо традиції”: до Різдва 4 місяці, а 67-річний Павло Зібров готує санчата. Що затіяв володар пишних вус?

67-річний естрадний співак Павло Зібров звик готувати санчата влітку. Саме тому в серпні, коли на дворі ще вирує літня спека – володар пишних вус почав співати різдвяні щедрівки.

Популярний український виконавець Павло Зібров протягом минулого місяця встиг зробити купу добрих справ. Артист вітав із професійним святом лікарів, допомагав нужденним людям та підтримував бойовий дух військових.

Не менш активним обіцяє бути для володаря пишних вус і серпень 2024 року.

Поки на вулиці ще стоїть невгамовна спека – Павло Миколайович вже розпочав готуватись до зими і різдвяних свят. До речі, Різдво в цьому році українці будуть вдруге відзначати за новим стилем: 25 грудня. До святкової дати залишилось 4 місяці, а підготовка в Павла Зіброва й інших артистів йде повним ходом вже зараз.

Зйомки різдвяних та новорічних програм в українському шоу-бізнесі розпочинають наприкінці літа та на початку осені. Зокрема, вже зараз подекуди розпочались записи різдвяних серій концертів в одній з них нещодавно знявся й Павло Зібров.

Проєкт “Територія Різдва”, який створила митецька агенція “Територія А” – запросив до себе в гості співака з пишними вусами, аби записати щедрівки у його виконанні.

Павло Миколайович у цьому проєкті виконає одну з традиційних українських обрядових пісень. Втім, зараз аудиторія прихильників не зможе побачити результат роботи виконавця. Адже концерт за його участі буде транслюватись лише за 4 місяці.

Готуємо сані з літа! Щиро радію можливості долучитись до проєкту “Територія Різдва”. Це буде потужно, святково та красиво. Шануймо традиції! – розкрив деякі деталі майбутніх різдвяних свят Зібров у своєму дописі в Instagram.

Павло Миколайович не повідомив, які саме обрядові пісні він виконував для проєкту “Територія Різдва”. Однак співак зазначив, що йому вдалося записати відразу декілька щедрівок спільно з іншими виконавцями, а також – одну сольну обрядову пісню.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?