51-річний Пономарьов розповів, якою була реакція дружини на його роман з Марією Яремчук: “Сміються всі”

Олександр Пономарьов останні місяці знаходиться в центрі уваги. І все – через нібито роман з Марічкою Яремчук та… народження спільного сина. Артист розповів, як на плітки відреагувала його дружина.

Український естрадний співак Олександр Пономарьов в останні декілька місяців знаходиться в епіцентрі уваги. Особисте та родинне життя артиста тече бурхливою рікою – з купою пліток та пересудів.

Наприклад, в травні 2024 року в українському суспільстві поширилися чутки, нібито в співака – роман із Марічкою Яремчук. І це – не просто флірт, а дещо більш серйозне, адже діло дійшло… до народження спільного сина.

Багато хто з прихильників творчості Пономарьова дійсно повірив у те, що артист став батьком первістка Яремчук, якого вона народила в травні цього року.

Втім, виконавець після мовчанки вирішив публічно спростувати ці чутки. Олександр повідомив, що не бачився з Марічкою Яремчук вже 5 років. Тому такі новини йому читати дивно і навіть – смішно.

Олександр Пономарьов розповів, чи насправді він - батько дитини Марії Яремчук
Олександр Пономарьов розповів, чи насправді він – батько дитини Марії Яремчук

Ба більше, Пономарьов розповів, як відреагувала його справжня дружина на чутки про його нібито роман з Яремчук і батьківство. За словами виконавця – його обраниця поставилася до цих пліток із гумором:

Всі сміються – повідомив артист в розмові із журналістами

До речі, Олександр Пономарьов розкрив і справжню таємницю свого батьківства. Дійсно, в цьому році він таки став батьком. Новонароджений син Марічки Яремчук став його похресником.

Нещодавно в ЗМІ імʼя Олександра Пономарьова згадувалось і в контексті новин про його названу доньку Зою, яку він виховував з колишньою дружиною Оленою Мозговою. Дівчина здійснила камінгаут та розповіла про свої стосунки з іншою дівчиною. На думку співака – зараз обговорювати такі проблеми – не на часі.

Олександр Пономарьов розповів, чи має відношення до сина Яремчук
Олександр Пономарьов розповів, чи має відношення до сина Яремчук

Адже в країні існують більш вагомі ситуації, які потребують пильної уваги суспільства. Наприклад – війна та допомога українським захисникам.

Український виконавець також зізнався, що про нетрадиційну орієнтацію доньки Зої дізнався не від неї, а із соціальних мереж.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.