“Це не зовсім про це”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше прокоментувала свою вагітність від Михайла Кацуріна

В черговий раз Надя Дорофєєва отримала купу повідомлень щодо її можливої вагітності, яку підігрів відомий ведучий: співачка спростувала чутки та розповіла всю правду.

Надю Дорофєєву знову запідозрили у можливій вагітності. Її прихильники неодноразово висловлювали думки про те, що артистка може незабаром стати матір’ю. Нещодавно ведучий Артур Адамов висловив свої міркування на цю тему, припустивши, що співачка дійсно може бути в цікавому становищі.

Адамов вказав на те, що Надя Дорофєєва наразі може приховувати свою вагітність. На підтвердження своїх слів він навів факт відсутності артистки у її новому кліпі на пісню “Нітрогліцерин”. Зазначивши, що всі попередні відео співачки завжди містили її особисту участь, ведучий припустив, що саме через можливу вагітність вона вирішила не з’являтися у відео. За його словами, це рішення може бути пов’язане з тим, що танці у кліпах наразі можуть бути для неї незручними.

Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Надія Дорофєєва швидко відреагувала на численні спекуляції, які виникли навколо її відсутності у новому відеокліпі. Вона роз’яснила, що її не участь у кліпі не пов’язана з особистими обставинами, такими як очікування дитини, а є результатом її бажання продемонструвати талант інших артистів.

Кліп на пісню “Нітрогліцерин” став першим відео, в якому Дорофєєва не з’являється у кадрі. Вона підкреслила свою повагу до талановитих людей і пояснила, що для неї важливо висвітлювати їхні досягнення, що в свою чергу позитивно впливає і на її творчість. Дорофєєва зазначила, що знайома з хореографом Мариною вже давно, і високо цінує її роботу.

Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва вперше відповіла на закиди щодо вагітності. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Вона підкреслила, що Марина є однією з найяскравіших українських танцівниць і хореографів, відзначаючи її унікальне бачення. Коли вона обдумувала концепцію “Нітрогліцерину”, зрозуміла, що хоче, аби саме Марина стала головною героїнею відео. Дорофєєва особисто зв’язалася з нею, розповіла їй про пісню та запрошення долучитися до проєкту з максимальною свободою в її творчому вираженні.

Нові статті

Схожі статті

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.