“Керівництву каналу було все одно”: 43-річний Сергій Притула зізнався, чому ображений на “Новий канал”

Сергій Притула пішов з телебачення та змінив свій напрямок, хоча мав намір і далі працювати телеведучим: шоумен розкрив реальну причину, чому перестав працювати з "Новим каналом".

Сергій Притула, відомий волонтер і телеведучий, не з’являється на телебаченні з початку повномасштабного вторгнення. Причиною цього стало його розчарування та образа на канал, з яким він був пов’язаний протягом 14 років. Притула, який був обличчям і символом цього каналу відчув, що його відданість не отримала відповідної реакції з боку керівництва каналу.

З початком війни, як зазначив Притула, ніхто з керівництва каналу не запитав про його самопочуття чи ситуацію, в якій він опинився. Відсутність будь-якої підтримки і зацікавленості з боку каналу зіграла важливу роль у його рішенні залишити телевізійну кар’єру.

Сергій Притула зізнався, за що ображений на Новий канал
Сергій Притула зізнався, за що ображений на Новий канал

Волонтер підкреслив, що він неодноразово отримував пропозиції від інших каналів з вищими зарплатами, але завжди залишався вірним своєму каналу, сприймаючи його як свою сім’ю. Однак після початку вторгнення, відчуття байдужості з боку керівництва до його особистих обставин змусило його переглянути свої пріоритети та остаточно завершити свою кар’єру як телеведучого.

Відомий волонтер поділився, що після тривалого періоду мовчання, який тривав півроку, всі люди, які раніше зникли і не запитували банальне “як ти” зробили вигляд ніби нічого й не сталося. Вони почали знову пропонувати йому участь у різноманітних проєктах. Однак він вирішив відмовитися від цих пропозицій.

Сергій Притула зізнався, за що ображений на Новий канал
Сергій Притула зізнався, за що ображений на Новий канал

Нагадаємо, що Сергій Притула, починаючи з моменту повномасштабного вторгнення, зосередився на волонтерстві та діяльності свого благодійного фонду. Після десяти місяців інтенсивної роботи під час війни, він оголосив, що не планує повернення до телевізійної кар’єри. Він вважає, що цей період його життя, коли він займався розважальними шоу, завершено і більше не має наміру його продовжувати.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.