Колишній дружині Віктора Павліка вже 51: все ще може як Катя Репяхова позувати в “міні” і без макіяжу (ФОТО)

Екс-дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва в свої 51 може дати фору нинішній його обраниці, 30-річній Катерині Репяховій. Як зараз виглядає колишня кохана жінка артиста, з якою він прожив 20 років?

Колишня дружина естрадного співака Віктора Павліка Лариса Созаєва — прожила з ним у шлюбі найбільше серед інших трьох обраниць. Зараз цій жінці вже виповнився 51 рік, але вона залишається такою ж тендітною та стрункою, як і багато років тому. Незважаючи на складні часи та втрату єдиного сина Павла, що вмер в 2020 від онкологічного захворювання — Лариса Созаєва змогла зберегти жагу до життя в собі та ще й – знайшла нове кохання.

Лариса Созаєва та Катерина Репяхова: колишня і нинішня дружини Віктора Павліка
Лариса Созаєва та Катерина Репяхова: колишня і нинішня дружини Віктора Павліка

Наприкінці липня поточного року стало відомо, що екс-обраниця 58-річного Павліка вже декілька років живе із чоловіком на імʼя Костянтин. Жінка повідомила, що він за професією – інженер-будівельник. Їх доленосне знайомство відбулось вже після того, як Лариса поховала єдиного сина від Віктора Павліка. Павло Павлік відійшов у засвіти 7 серпня 2020 року після багатомісячної боротьби із онкологічним захворюванням. На момент смерті хлопцю був лише 21 рік.

Переживши розлучення із колишнім чоловіком і втративши сина, Лариса Созаєва не змогла залишатись довго на самоті. Одного разу вона вирішила… зареєструватися на сайті знайомств. Там і зустріла свого нинішнього коханого – Костянтина.

За словами Созаєвої, вони почали зустрічатись за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. Її нинішній чоловік — правдива, чесна та патріотична людина. Лариса назвала людиною слова та ідеалом, про який мріє, мабуть, кожна жінка. До того ж, Костянтин – дуже гарний господар.

51-річна Созаєва зізналася, що якщо б залишилася самотньою після смерті сина Павла – то їй було б дуже важко.

Наразі зі мною чоловік, який вселяє надію – повідомила колишня дружина Віктора Павліка
Слід зазначити, що для своїх років жінка виглядає бездоганно. Струнка фігура дозволяє їй вдягати спідниці та сукні міні.

До того ж в неї – доглянута шкіра обличчя без зморшок, тому Лариса дозволяє собі іноді показатись на публіці без макіяжу. І хоча вона на 20 років старша за нинішню дружини екс-чоловіка Катю Репяхову, в красі ще цілком може із нею позмагатися.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.