42-річний Влад Яма засвітився у Закарпатті після двох років життя за кордоном: з пляшкою води і в джинсах

42-річний хореограф Влад Яма понад 2 роки тому виїхав за кордон. Втім, чоловік не забуває і про Україну. Ось, наприклад – в одній із останніх Stories в Instagram танцюрист показав себе у Закарпатті.

Відразу після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року багато українських знаменитостей виїхали за кордон. В їх числі опинився і відомий хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма. Разом із дружиною та сином він поїхав жити до Америки та продовжує мешкати там і зараз.

Однак думки про рідну Україну Влада Яму не полишають. Протягом останніх років він провів багато благодійних майстер-класів, а гроші, отримані від них – спрямував на потреби української армії.

Крім того, в Америці хореограф влаштувався працювати за своєю прямою спеціальністю. Українець став тренером в одній з танцювальних студій Майамі та навчає там дітей.

Влад Яма є активним користувачем соціальних мереж. Свою сторінку в Instagram він використовує для того, аби розповідати прихильникам про російську агресію, а ще – ділитись деякими подробицями з власного життя. От як, наприклад, в одній із останніх Stories танцюрист засвітився… в українському Закарпатті. Невже він, як і Олег Винник вирішив повернутись до дому, до хати?

Десь у Закарпатті – підписав світлину Влад Яма

Втім, наступна строчка в дописі хореографа розвіяла сумніви щодо повернення зіркового тренера. Тому що на фото зображений він сам, але багато років тому і… на рекламному постері.

Десь у Закарпатті постери живуть 11 років – уточнив Яма і додав – Мабуть і досі

Імовірно, хореограф знайшов світлину молодого себе десь в архівах або ж нею з ним поділилися шанувальники.

Хореограф Влад Яма засвітився у Закарпатті
Хореограф Влад Яма засвітився у Закарпатті

На постері Влад Яма зображений в джинсах та світлій футболці на тлі природного пейзажу. Помітно, що в руках він тримає пляшку мінеральної води. На столику поряд зі стіною, де висить рекламний плакат – стоять ще 2 пляшки справжньої джерельної води.

То ж, хореограф насправді до України не повертався. Влад Яма залишається в США, а ось в Закарпатті присутній лише віддалено – на плакаті, якому більше 11 років.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".