“Щастя”: 50-річна продюсерка Олена Мозгова показала, як сильно змінилася її дочка Соломія від Аксельрода

50-річна продюсерка Олена Мозгова похвалилася новим фото молодшої доньки Соломії. 9-річна дівчинка, яка гарно малює — зовні схожа на свою зіркову маму. Подивіться, як виглядає маленька художниця.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова народила наймолодшу доньку Соломію у доволі пізньому віці – коли їй вже був 41 рік. Батьком дівчинки став музичний виконавець Володимир Ткаченко, що в сучасному шоу-бізнесі більш відомий як Девід Аксельрод.

Слід зазначити, що співак – майже на 10 років молодший за Олену Мозгову. Однак різниця у віці ніколи не заважає будувати особисте щастя – особливо, коли в парі вирує справжнє кохання.

Зараз доньці продюсерки та співака вже 9 років. Соломія росте творчою особистістю і любить малювати. Дівчинка часто радує знамениту матусю своїми художніми творами, а деякі з робіт зʼявляються на особистій сторінці Олени Мозгової у Facebook – в межах благодійних публікацій та зборів на потреби ЗСУ.

Днями Олена Мозгова показала, як виглядає її молодша донечка. Світлина з дівчинкою зроблена в автомобілі. Помітно, що Соломійка сидить на задньому сидінні машини із розпущеним волоссям та в строкатій літній сукні. Погляд маленької художниці спрямований безпосередньо в камеру, а фотографом, імовірно – була її мама.

Молодша донька Олени Мозгової - Соломія
Молодша донька Олени Мозгової – Соломія

Щастя виглядає саме так – підписала світлину Олена Мозгова

Судячи з фото, 9-річна Соломійка зовні схожа на матусю. В дівчинки такі ж витончені риси обличчя і східний профіль.

До речі, відразу після народження Соломії Олена Мозгова зізналась, що наважитись на ще одну дитину в такому зрілому віці – це справжнє щастя. Ще знаходячись при надії, майбутня мама пообіцяла, що буде присвячувати всю себе вихованню молодшенької донечки.

Окрім Соломійки в Олени Мозгової є ще 2 доньки: найстарша Зоя, якій вже виповнилося 30 років та середня Євгенія, яку продюсерка народила в шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим.

Зараз їй 26 років. З батьком старшої доньки Зої Мозгова розлучилась ще до народження дівчинки.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.