“У нас потрійне свято”: 30-річна ведуча ТСН Наталія Островська засвітила чоловіка на весільних фото

Наталія Островська пообіцяла своїм підписникам, що покаже чоловіка лише за однієї умови, але чи дотрималась ведуча ТСН своєї обіцянки? Подробиці.

Відома ведуча телеканалу 1+1 Наталя Островськ, оголосила про особливу подію у своєму житті. 17 серпня для неї стало днем трьох святкових подій.

В Instagram знаменитість поділилася радісною новиною про річницю свого шлюбу. З цієї нагоди вона вирішила оприлюднити рідкісне фото з їхнього весільного дня. На знімку Наталя зображена в елегантній білій сукні та фаті, а поруч з нею стоїть її чоловік у темному костюмі та білій сорочці, ніжно обіймаючи свою обраницю. Ведуча трохи розкрила особу свого партнера, але обличчя чоловіка на фотографії не було видно.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Однак святкування не обмежилися лише річницею шлюбу. Стало відомо, що саме в цей день їхній донечці Аґаті виповнюється дев’ять місяців.

Отже, 17 серпня став справжнім потрійним святом для родини Островської. Це був не лише день народження її чоловіка Богдана, але й річниця їхнього весілля, що запам’яталася назавжди, а також дев’ять місяців від народження їхньої доньки Аґати. Наталія від щирого серця висловила подяку своєму чоловікові за те, що він є її найкращим другом, підтримкою та розумінням, а також відзначила його роль як турботливого батька.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Нагадаємо, що раніше, коли Островська лише приєдналася до команди ведучих на телеканалі ТСН, вона мала намір показати свого чоловіка підписникам у соціальних мережах, але лише за умови, що її особиста сторінка набере велику кількість фоловерів. Однак, з часом її позиція щодо публічності особистого життя змінилася. Наталія вирішила залишити деякі моменти свого життя приватними, підкреслюючи важливість збереження сімейного затишку та підтримки чоловіка Богдана у його бажанні вести непублічний спосіб життя.

Нові статті

Схожі статті

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.