“Не знаю, як реагувати на це”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, хто є хресним батьком її тримісячного сина

Довгий час Марії Яремчук та Олександру Пономарьову приписували роман, але як виявилось в артистки інший чоловік та дитина не від співака. Але хто ж став хрещеним батьком для сина?

Нещодавно Олександр Пономарьов вперше прокоментував чутки про свої стосунки з артисткою Марією Яремчук та можливе батьківство її дитини. Відомо, що в травні Яремчук вперше стала матір’ю, народивши сина, але сама співачка зазвичай є стриманою у спілкуванні про особисте життя.

Відомо також, що між Пономарьовим та Яремчук вже давно ходили чутки про романтичні стосунки, що викликало у шанувальників здогадки про можливе батьківство Олександра над новонародженим сином співачки.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Олександр розповів, що вперше дізнався про ці чутки через мережу і був сильно здивований. Він зізнався, що не знав, як правильно реагувати на подібну інформацію і відчував дискомфорт через можливе непорозуміння зі справжнім чоловіком Яремчук.

Співак зазначив, що він не бачився з Марією п’ять років, але новини, які обговорюють його ймовірне батьківство, були для нього шокуючими. Олександр Пономарьов поділився, що став хрещеним батьком сина Марії Яремчук, та не є батьком дитини. Він розповів, що отримав дзвінок від Марії, яка запропонувала йому стати хресним. Як зазначив виконавець, його статус у цій сімейній події – хрещений батько, і це сталося завдяки запрошенню від Марії.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Марія Яремчук є донькою відомого українського співака Назарія Яремчука, який залишив значний слід в історії української музики. Вона пішла слідом за батьком і також досягла успіху в музичній кар’єрі. Її шлях у шоу-бізнесі розпочався з участі в популярному телевізійному проєкті “Голос країни”, а пізніше вона представляла Україну на міжнародному конкурсі Євробачення, але згодом вирішила покинути сцену. Схоже, що найближчим часом співачка не планує повертатись на велику сцену.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.