“Я подумала, що він нахабний і написала йому”: 24-річна дружина Остапчука розповіла про знайомство з ним

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила всі карти та розповіла історію кохання з ним - яким ж насправді було перше знайомство з чоловіком, яке призвело до шлюбу.

24-річна дружина відомого ведучого Володимира Остапчука, Катерина, поділилася деталями свого знайомства з ним і своїми відчуттями щодо його попереднього шлюбу.

Полтавська розповіла про те, як їхні стосунки почалися, і зазначила, що їхнє спілкування розпочалося в Instagram. Через деякий час Остапчук запропонував їй зустріч, на яку вона погодилася. Однак Катерина підкреслила, що це не було звичайним побаченням. Вони провели разом кілька годин у дружній атмосфері, і після розмови зрозуміли, що подальше спілкування у формі дружби вже не буде можливим.

Молода дружина Володимира Остапчука розповіла, як познайомилась з чоловіком. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Володимира Остапчука розповіла, як познайомилась з чоловіком. Фото з Instagram @poka.tya

Після цієї зустрічі Полтавська не відразу відповіла Остапчуку позитивно, оскільки мала певні сумніви. Її зупиняли не лише власні переживання, а й різниця у віці, яка змусила її дещо насторожитися.

Після своєї першої зустрічі з Володимиром, Катерина Остапчук зазначила, що її охопила певна дискомфортність, обумовлена різницею у віці. Проте вона не дозволила цим почуттям вплинути на своє рішення і погодилася на друге побачення. Під час цієї зустрічі Володимир подарував їй ключі від своєї квартири. Наступного дня Катерина вирішила приготувати суп для нього, і, коли Володимир був на зйомках, вона приїхала до його квартири. Після цього вона більше не повернулася додому.

Молода дружина Володимира Остапчука розповіла, як познайомилась з чоловіком. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Володимира Остапчука розповіла, як познайомилась з чоловіком. Фото з Instagram @poka.tya

Прихильники зацікавилися, чи не була Катерина стурбована тим, що Володимир на той момент ще був у офіційному шлюбі з Христиною Горняк. На це питання Катерина відповіла з певною іронією та рішучістю, зазначивши, що інформація про їхній шлюб є помилковою. Вона підкреслила, що на момент їхніх зустрічей Володимир уже був офіційно розлучений.

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.