Я буду захищати”: 57-річна Ольга Сумська заступилася за Цимбалюка, який опинився в центрі мовного скандалу

Акторка Ольга Сумська прокоментувала ситуацію, в якій опинився її колега по спектаклю "Наші Кайдаші", 34-річний Тарас Цимбалюк. Заслужена артистка наголосила, що буде його захищати від хейту.

В минулому місяці 34-річний актор театру та кіно Тарас Цимбалюк опинився в епіцентрі мовного скандалу. Він разом зі своєю дівчиною Світланою Готочкіною вирішив відпочити у великому будинку з басейном. Окрім актора та його обраниці-бізнесвумен в цьому маєтку була присутня блогерка Анна Алхім.

Цікавий той факт, що відпочивала уся компанія творчих особистостей під російськомовні пісні. Зокрема, на зірковому відпочинку було чутно пісенні хіти Земфіри, а також гуртів “Руки Вверх”, “Моральный Кодекс” та “Леприконсы”.

Поведінка Цимбалюка, який мав би у цей надскладний для країни час пропагувати українські пісні – обурила суспільство. Втім, знайшлися ті, хто підтримав молодого актора, коли на нього обвалилася хвиля хейту. Зокрема, слова підтримки колезі висловила й Ольга Вʼячеславівна Сумська.

В розмові із журналістами акторка наголосила:

Я буду захищати своїх колег, панове

На думку Сумської – артисти не завжди можуть простежити, хто веде зйомку під час їх відпочинку або вечірки. Сьогодні публічним людям взагалі дуже важливо контролювати майже кожне слово і кожен свій крок, адже вони, як публічні люди – несуть велику відповідальність за свою поведінку.

Ольга Сумська захистила від хейтерів Тарас Цимбалюка
Ольга Сумська захистила від хейтерів Тарас Цимбалюка

Ольга Сумська зазначила, що ситуація, яка трапилась в житті Тараса Цимбалюка – має стати певним уроком і для нього самого, і для всіх його друзів та колег. Зараз потрібно бути обережним і не давати зайвого приводу для пересудів.

За словами Сумської – вона дуже поважно ставиться до Тарас Васильовича. І, до речі – знайома особисто з родиною талановитого хлопця. І батько, і мати Цимбалюка належать до української інтелігенції.

Акторка розповіла, що батьки Тараса мешкають у Черкаській області (місто Корсунь-Шевченківський) і під час гастролей із театральними виставами в цьому українському місці Ольга Вʼячеславівна завжди намагається зустрітися із паном Василем Цимбалюком та його дружиною, пані Тетяною.

Ольга Сумська підкреслила, що Тарас – справжній патріот та відданий українець. І той хибний випадок, який стався із ним на вечірці – лише непорозуміння. За свою поведінку Цимбалюк, до речі, усе пояснив у соцмережах.

Нові статті

Схожі статті

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.