“Поки що вистачає”: 35-річна Ксенія Мішина зізналась, скільки грошей витрачає на місяць та звідки їх бере

Ксенія Мішина сильна та незалежна жінка, яка повністю забезпечує себе сама та свого сина Платона: скільки акторка витрачає щомісяця на свої потреби?

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася інформацією про свої витрати, зокрема на оренду житла. В одному з телевізійних шоу акторка розповіла, що наразі вона орендує квартиру, вартість якої складає від 20 до 25 тисяч гривень на місяць. Ксенія зазначила, що їй пощастило з орендодавцями, які проявили розуміння щодо її фінансового становища і готові йти їй на зустріч.

Вона пригадала, що під час початку повномасштабного вторгнення їй вдалося отримати допомогу від орендодавців, які не вимагали платіж, коли ситуація була складною. Однак, коли у Ксенії з’явилася можливість, вона почала регулярно сплачувати орендну плату.

Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти
Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти

Акторка підкреслила, що розуміє, що орендодавці також мають свої потреби, тому вона робить все можливе, щоб дотримуватись домовленостей, коли має фінансову можливість. Якщо ж ситуація змінюється, вона може звернутися за підтримкою, і орендодавці завжди готові знову розглянути її ситуацію.

Мішина повідомила, що має у власності квартиру, яку придбала нещодавно. Однак, через необхідність проведення ремонту, вона та її син не можуть зараз проживати в цьому житлі. Ще рік тому Ксенія не отримувала доходи від акторської діяльності. Проте до початку вторгнення їй вдалося реалізувати безліч проєктів, зокрема й за кордоном, що принесло їй певний фінансовий резерв, який вона зараз використовує для свого проживання.

Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти
Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти

Артистка уточнила, що для забезпечення свого повсякденного життя їй потрібно близько 80 тисяч гривень на місяць. З цієї суми 25 тисяч йде на оренду квартири, 20 тисяч – на бензин, 10 тисяч – на продукти харчування, а ще 10 тисяч витрачається на комунальні послуги і дрібні витрати.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".