“Буде ще дівчинка”: 40-річна дружина Юрія Горбунова Катя Осадча поділилася великим щастям великої родини

Зіркова ведуча Катерина Осадча поділилася безмежним щастям великої родини. Яке свято відзначали в популярній родині та чи варто чекати, що невдовзі в її з Юрієм Горбуновим синів буде сестричка?

Два дні тому в родині Юрія Горбунова та Катерини Осадчої відбулася святкова подія. Їх молодший синок Данило відсвяткував третій день народження. Зіркові батьки висвітлили цю важливу, хоч і маленьку дату в соціальних мережах. Зокрема, 40-річна Катерина Осадча пригадала, як три роки тому самостійно везла хлопчика, в своєму животику до пологового будинку. На той момент вагітній Осадчій було 37 років.

Абсолютною несподіванкою для майбутньої мами стало те, що малюк Данило вирішив народитися на декілька тижнів раніше. Катя Осадча пригадала, що лікар-гінеколог ставив їй строк пологів на вересень, але невгамовний хлопчина поспішив на білий світ раніше – на 38 тижні вагітності.

Катерина Осадча пригадала, як народжувала молодшого сина Данила
Катерина Осадча пригадала, як народжувала молодшого сина Данила

Данило народився за півроку до початку повномасштабного вторгнення, а перші місяці та роки життя пройшли в постійних тривогах та ракетних атаках. Втім, батьки робили все, аби хлопчик почувався щасливим.

Молодший син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова - Данило
Молодший син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова – Данило

До речі, Катя Осадча у привітанні до молодшого сина зізналася, що… мріяла про дівчинку. І коли народився хлопчик – то зірка українських екранів навіть засмутилася. Втім, згодом ведуча перепросила за це в маленького синочка.

Ти найкращий хлопчик в світі – зізналася колишня світська левиця. – Дякуємо, що ти обрав нас!

Катя Осадча розповіла, що хотіла народити дівчинку
Катя Осадча розповіла, що хотіла народити дівчинку

В коментарях до цього привітального допису прихильники тепло привітали маленького Данила Горбунова із особистим святом. Одна з дописувачок підтримала Катерину та зазначила:

Будет ещё и девочка! Какие ваши годы

Ще одна користувачка назвала Данила милим хлопчиком та побажала, аби в нього все було чудово.

Катерині Осадчій побажали народити ще дівчинку
Катерині Осадчій побажали народити ще дівчинку

Серед побажань маленькому імениннику затесалося і коротеньке привітання від батька, Юрія Горбунова. Він залишив під дописом цілий рядок смайлів у вигляді червоних сердець.

Нові статті

Схожі статті

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!