Молоді Ротару, Білик і Пономарьов поряд: зірка 90-х Астрая показала раритетне фото, якого ніхто ще не бачив

В Мережі спливла раритетна світлина, на якій зображені молоді українські артисти. Софія Ротару, подружжя Білоножків, Ірина Білик та Олександр Пономарьов показалися на спільному фото.

Популярна в 90-ті роки співачка Астрая оприлюднила в Інтернеті раритетне фото багаторічної давнини. Раніше ця світлина ніде не публікувалася, то ж шанувальники українських виконавців змогли побачити її вперше. Ведучі українські артисти, серед яких були і сама Астрая, і Софія Ротару, і Білик з Олександром Пономарьовим – розташувались в оточенні колишніх політичних еліт України.

На груповій світлині можна побачити Леоніда Кучму, київського очільника тих часів Олександра Омельченка та голову президентської адміністрації Євгена Кушнарьова.

Співачка з 90-х Астрая показала раритетне фото із Ротару, Білик та Пономарьовим
Співачка з 90-х Астрая показала раритетне фото із Ротару, Білик та Пономарьовим

Астрая в розмові із журналістами розповіла, що це фото було зроблене під час всеукраїнського фестивалю ” Пісенний вернісаж”. Це був один з перших пісенних конкурсів сучасної пісні на українській естраді. Його створив легендарний режисер Борис Шарварко.

Точної дати, коли було зроблено фото – Астрая не пригадала. Але назвала приблизну: 1996 або 1997 рік.

Окрім цього Астрая розповіла, що в той час артисти товаришували один із одним, створюючи певні уособлені кола. Виконавці зближувалися лише із тими, із ким часто гастролювали та виступали на одній сцені.

Виконавиця з 90-х років зазначила, що Софія Ротару із колегами була завжди привітною та дружелюбною. Особливу прихильність вона висловлювала молодим співакам. Хоча в публічному просторі ходили чутки, ніби Софія Михайлівна серед творчих колег веде себе зарозуміло.

Астрая повідомила, що її колишній чоловік – композитор Геннадій Татарченко навіть писав для Софії Михайлівни музику для пісень. Артистка пригадала, як одного разу вона із чоловіком прийшла в готель до Ротару. Чоловік показував їй нові роботи. Співачка була із ними привітною та щирою, хоча на той момент була вже зіркою великого масштабу.

Астрая також зазначила, що в шоу-бізнесі того часу панувала культура та повага один до одного. А ще – вдячність слухачам, які відвідують концерти артистів.

Нові статті

Схожі статті

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?