З макіяжем і манікюром: 58-річна Ольга Сумська стала іконою жіночої краси та “обскакала” Ніколь Кідман

Акторка Ольга Сумська 22 серпня відсвяткувала 58-й день народження. Втім, на свої роки вона зовсім не виглядає. Які доглядові процедури робить зірка, щоб мати такий квітучий вигляд?

Ольга Вʼячеславівна Сумська всього лише на рік старша від американської колеги-акторки Ніколь Кідман, якій 20 червня поточного року виповнилося 57 років. Однак зовнішність української Роксолани набагато прекрасніша, аніж в Кідман. В чому ж головний секрет краси Ольги Сумської?

22 серпня акторка Ольга Сумська відсвяткувала день народження. Зірці театру виповнилося 58 років, та на свій вік вона зовсім не виглядає. Артистка протягом всього дня приймала вітання від колег та шанувальників. У соцмережах вона привітала себе із новим життєвим роком і сама. Сумська подякувала за життя власним батькам, підтримку яких, за її власними словами – вона відчуває щохвилини. Хоча їх обох вже нема на цьому світі.

58-річна Ольга Сумська та 57-річна Ніколь Кідман: хто красивіше
58-річна Ольга Сумська та 57-річна Ніколь Кідман: хто красивіше

Висловила Ольга Сумська і подяку своєму чоловікові, Віталію Борисюку – за любов і всебічну підтримку, яка дарує їй сили щодня. не забула вона подякувати й дітям з онуками, друзям та підписникам.

Імовірно, таке ставлення до життя та здатність дякувати оточуючим та Всесвіту – дозволили Ользі Сумській уповільнити вік та залишатись такою ж вродливою, як і багато років тому?

 

Ольга Сумська зізнавалась, що приділяє багато уваги доглядовим процедурам у домашніх умовах. В свої 58 років артистка залишається стрункою та вродливою. Вона й не приховує від суспільства таємниць бʼюті-краси. Виявилося, що справа тут не лише в батьківських генах та природній красі. Адже над стрункою фігурою та здоровою шкірою обличчя потрібно ретельно працювати.

 

За словами Ольги Сумської, 50% успіху в цій справі складають домашній догляд та правильне харчування. Також вітаються і відвідування салонів краси.

 

На думку Ольги Сумської — нічого краще за інтервальне голодування для жіночого організму немає. Харчування лише у певне “вікно” часу та щоденне голодування по 12-16 годин чудово впливає на стан шкіри. А ще акторка влаштовує собі розвантажувальні дні на гречці. До каші вона не додає ані солі, ані спецій, ані рослинної олії. Лише іноді дозволяє трохи меду.

 

Сумська зазначила, що гречана каша, приготована на воді – допомагає прибрати набряки та вивести з організму усе зайве.

 

Вдома Ольга Сумська робить собі маски та пілінг. А ще вона — велика шанувальниця апаратної косметології. Не проти зірка театру і зробити інʼєкції краси. Але – в міру.

58-річна Ольга Сумська та 57-річна Ніколь Кідман: хто красивіше
58-річна Ольга Сумська та 57-річна Ніколь Кідман: хто красивіше

Саме це дозволяє їй обскакати американку Ніколь Кідман, яка настільки захопилась пластичними операціями, що стала зовсім не схожою сама на себе. її в соцмережах навіть охрестили злим інопланетянином. А ось наша Ольга Сумська завдяки почуттю міри залишається чарівною українською Роксоланою.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.