“Ми думали лише про це”: 34-річна Дорофєєва вперше заговорила про романтичні стосунки з Позитивом – було?

Надя Дорофєєва була в шлюбі з Володимиром Дантесом протягом 7 років, але незважаючи на це їй все одно приписували роман з колегою Позитивом - що там було насправді?

На перших етапах кар’єри між артистами Дорофєєвою та Позитивом панувала певна симпатія. Екс-солістка популярного гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва поділилася своїми переживаннями щодо романтичних стосунків з колегою Позитивом, пояснюючи, чому їхні відносини не розвинулися в романтичному напрямку.

Артисти раніше згадували, що при першій зустрічі між ними виникла взаємна симпатія. Проте їхні стосунки не були безхмарними. Як пояснила Дорофєєва, на початку кар’єри вони зосереджувалися виключно на розвитку професійної діяльності, і їхні особисті стосунки були ускладнені ще й наявністю інших партнерів. Також артисти мали значні відмінності у характері, що ще більше ускладнювало їхню взаємодію.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман із Позитивом
Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман із Позитивом

Надя розповіла, що на подолання цих труднощів їм знадобилося кілька років. Лише через певний час вони змогли прийняти індивідуальні риси один одного і почати цінувати партнерство. На сьогоднішній день вони навчилися знаходити спільну мову і миритися з особливостями характерів один одного, хоч і процес прийняття і зближення був тривалим і непростим.

Співачка зазначила, що між нею і Позитивом часто виникали конфлікти, які стосувалися не лише професійних моментів, але й особистих питань. Вона згадала, що однією з причин їхніх сварок був постійний режим життя Позитива, який зокрема полягав у тривалих нічних поїздках в автобусі.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман із Позитивом
Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман із Позитивом

Це створювало проблеми, адже вона часто страждала від того, що в неї не було нормального сну через звички Позитива тусити до ранку, що, у свою чергу, викликало її обурення. Вона підкреслила, що ці суперечки суттєво впливали на їхні стосунки, а образи і нерозуміння були одними з основних проблем.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.