Шоу “Холостячка” їй не потрібне: 38-річна Огнєвіч розповіла про романтичні почуття до одруженого чоловіка

Злата Огнєвіч презентувала нову пісню в дуеті з Максимом Бородіним та кліпом натякнула на можливий роман з одруженим чоловіком - що відомо про це?

Співачка Злата Огнєвіч і артист Максим Бородін нещодавно випустили спільну ліричну пісню, яка одразу привернула увагу шанувальників завдяки яскравій хімії, що з’явилася між ними у кліпі. Це породило чутки про можливі стосунки між артистами, хоч і Максим Бородін, як відомо, перебуває у стосунках з дружиною. Вже з’явилися повідомлення, які натякають на те, що між Златою Огнєвіч і Максимом Бородіним могло виникнути більше ніж просто робоче співробітництво.

Злата Огнєвіч не забарилася з реакцією на ці чутки. Вона відкинула всі спекуляції, закликавши фанатів не шукати прихований сенс у відео та сприймати його як частину кінематографічного процесу.

Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком

Також Злата Огнєвіч піддалась критиці через текст своєї нової пісні, і зокрема за використання слова “біжав”. Рецензенти та слухачі висловили незадоволення цим словом, яке, на їхню думку, не відповідає сучасним нормам української мови. Щоб розвіяти сумніви, Злата звернулася за консультацією до філолога, який підтвердив, що таке використання слова є цілком прийнятним у рамках літературної мови.

Артистка пояснила, що “біжав” не є суржиком, а являє собою художній прийом, що має право на існування в українській мові. Злата зазначила, що для неї це слово є звичним і вона часто його використовує в повсякденному житті, через що не звернула на нього особливої уваги в тексті пісні.

Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком

Однак, враховуючи детальність і прискіпливість слухачів, вона вирішила звернутися до спеціаліста для підтвердження правильності свого вибору. Отже, Злата підкреслила, що її підхід до написання тексту був продиктований художніми потребами, а не відхиленням від мовних норм.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.