“Вона мені дуже подобалася”: 40-річний Слава Дьомін вперше прокоментував роман з 35-річною Ксенією Мішиною

Ведучий Слава Дьомін часто проводив час разом із Ксенією Мішиною та раптом зник з її життя - ведучий розповів, що насправді відчував до акторки та чи був між ними роман.

Український телеведучий Слава Дьомін несподівано розповів про свою романтичну інтрижку з акторкою Ксенією Мішиною. Довгий час акторка регулярно з’являлася у соціальних мережах ведучого, що викликало значний резонанс серед користувачів інтернету. Деякі з них висловлювали припущення, що їхні стосунки можуть бути більш серйозними, ніж просто дружні.

Дьомін підтвердив, що дійсно мав симпатію до Мішиної, і що вони проводили разом чимало часу. Важливою ознакою їхньої близькості стало те, що вони познайомили своїх синів один з одним, що вказувало на певний рівень особистої прив’язаності.

Відомий ведучий Слава Дьомін розповів про роман з Ксенією Мішиною. Фото з Instagram @misha.k.ua
Відомий ведучий Слава Дьомін розповів про роман з Ксенією Мішиною. Фото з Instagram @misha.k.ua

Однак, як стало відомо, між ведучим та акторкою не виникло тривалих романтичних стосунків. Дьомін зазначив, що причини цього є особистими і стосуються обох сторін, тому він не вдавався в деталі. Він також підкреслив, що без дозволу Ксенії Мішиної не може розкривати більше інформації про їхні взаємини.

Шоумен підкреслив, що його почуття до акторки були щирими, і він дійсно прагнув побудувати серйозні стосунки. Проте, оскільки ця ситуація стосується не тільки його, а й акторки, він залишає відкритим питання, чи бажає вона сама поділитися своєю версією подій.

Відомий ведучий Слава Дьомін розповів про роман з Ксенією Мішиною
Відомий ведучий Слава Дьомін розповів про роман з Ксенією Мішиною

На сьогоднішній день відносини між акторкою та шоуменом стали вкрай рідкісними, і вони майже не з’являються разом. Шоумен пояснює це тим, що їхні зустрічі стали менш частими, і вони не проводять час разом так часто, як раніше. Відсутність акторки в його соцмережах є наслідком саме цього зменшення частоти їхніх зустрічей.

Тим часом у Мережі з’явилися чутки про те, що співачка Злата Огнєвіч нібито має романтичні стосунки з одруженим Максимом Бородіним. Артистка вирішила відреагувати на ці плітки і відповіла на питання про можливі стосунки між ними.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.