“Ми несумісна пара”: 45-річна Маша Єфросиніна публічно звернулась до чоловіка – невже дійсно розлучились?

Маша Єфросиніна у шлюбі з Тимуром Хромаєвим вже протягом 21 року та через що подружжя тільки не пройшло, але все одно залишається разом - телеведуча висловилась про стосунки.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, якій нещодавно приписували чутки про кризу у своїх стосунках та можливе розлучення, емоційно звернулася до свого чоловіка, військовослужбовця Тимура Хромаєва. Днями подружжя святкувало чергову річницю свого шлюбу – 21 рік. В честь цього важливого дня Маша вирішила згадати історію їхнього кохання та поділитися деякими романтичними моментами.

Вона розповіла про те, як вони познайомилися на вулиці, і вже наступного дня сталося кумедне непорозуміння: замість того, щоб зателефонувати їй, Тимур загубив телефон з її номером. Першу подорож вдвох вони здійснили до Іспанії, де, повернувшись, виявилися не стрункішими і засмаглішими від пристрасті, а швидше набрали кілька зайвих кілограмів від нестримної сангрії. Саме під час цієї подорожі вони провели свої перші глибокі і душевні бесіди.

Маша Єфросиніна розповіла, як почалась історія кохання з її чоловіком Тимуром. Фото з Instagram @mashaefrosinina
Маша Єфросиніна розповіла, як почалась історія кохання з її чоловіком Тимуром. Фото з Instagram @mashaefrosinina

Ведуча поділилася тим, що в їхніх подорожах різні уподобання: вона віддає перевагу вишуканим ресторанам, в той час як її партнер надає перевагу аутентичним закладам з домашньою локальною кухнею. Якщо вона може швидко перекусити бутербродом із сиром на ходу, то її партнер перетворює сніданки на справжню магію, готуючи білкові омлети та улюблені підсмажені хлібні скоринки. Вона насолоджується процесом наряджання та довгими приготуваннями, а він обирає першу сорочку, що потрапляє під руку.

Ведуча також висловила подяку своєму коханому за безцінну підтримку в складні моменти їхнього життя. Вона згадала, як він був поруч під час обох її пологів, підтримуючи її і навіть мило засинаючи під її стогін від переймів.

Маша Єфросиніна розповіла, як почалась історія кохання з її чоловіком Тимуром
Маша Єфросиніна розповіла, як почалась історія кохання з її чоловіком Тимуром

Протягом 22 років він дарує їй червоні троянди кольору червоного вина, і хоча багато хто вважає їх пару дивною і несумісною, для них це не має значення. Вони знають, що прощають одне одному всі дрібниці і що саме тримає їхній шлюб протягом 21 року. Вона пишається ним більше ніж будь-коли і щиро вітає з річницею.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.